pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sarıkaya Doğalgaza Kavuşuyor

28.04.2017 - 15:03, Güncelleme: 28.04.2017 - 15:03
 

Sarıkaya Doğalgaza Kavuşuyor

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde ev ve iş yerlerine doğalgaz dağıtım alt yapısı döşenmeye başladı.Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel,...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde ev ve iş yerlerine doğalgaz dağıtım alt yapısı döşenmeye başladı.Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl sonuna kadar yaklaşık 2 bin aboneye doğalgazı ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi. Uzun bir çalışmanın ardından ilçeye nihayet doğalgazı getirdiklerini ifade eden Başkan Açıkel, "İlk olarak ilçe merkezimizdeki abonelere hat bağlama çalışmalarına başlandı. Önümüzdeki günlerde de Boru Hatları Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından ana hat çalışmaları başlayacak. İnşallah kasım, aralık aylarında vatandaşlarımızın evlerine doğalgaz verilecek." dedi.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde ev ve iş yerlerine doğalgaz dağıtım alt yapısı döşenmeye başladı.Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel,...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde ev ve iş yerlerine doğalgaz dağıtım alt yapısı döşenmeye başladı.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl sonuna kadar yaklaşık 2 bin aboneye doğalgazı ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Uzun bir çalışmanın ardından ilçeye nihayet doğalgazı getirdiklerini ifade eden Başkan Açıkel, "İlk olarak ilçe merkezimizdeki abonelere hat bağlama çalışmalarına başlandı. Önümüzdeki günlerde de Boru Hatları Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından ana hat çalışmaları başlayacak. İnşallah kasım, aralık aylarında vatandaşlarımızın evlerine doğalgaz verilecek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.