pendik escort bayan
ak

Sarıkaya Belediyesinden Spora Destek

05.07.2017 - 18:43, Güncelleme: 05.07.2017 - 18:43
 

Sarıkaya Belediyesinden Spora Destek

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, yaz spor kursuna katılan çocuklar için spor malzemesi yardımında bulundu. Başkan Açıkel, yardımlarından...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, yaz spor kursuna katılan çocuklar için spor malzemesi yardımında bulundu. Başkan Açıkel, yardımlarından dolayı kendisine teşekküre gelen öğrencileri makamında ağırladı. Açıkel, yaptığı konuşmada, ilçede spora katkı sağlamak amacıyla yaz spor okuluna başlayan sporculara spor malzemesi desteğinde bulunduklarını belirtti.Sağlıklı bir yaşam ve gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması için sporun önemli olduğuna değinen Açıkel, "İlçemizde sporun gelişmesi için Sarıkaya Belediyesi olarak ve şahsım adına elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Yaz spor okulu açarak çocuklarımızı spora yönlendiren eğitimcilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.
YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, yaz spor kursuna katılan çocuklar için spor malzemesi yardımında bulundu. Başkan Açıkel, yardımlarından...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, yaz spor kursuna katılan çocuklar için spor malzemesi yardımında bulundu.

Başkan Açıkel, yardımlarından dolayı kendisine teşekküre gelen öğrencileri makamında ağırladı.

Açıkel, yaptığı konuşmada, ilçede spora katkı sağlamak amacıyla yaz spor okuluna başlayan sporculara spor malzemesi desteğinde bulunduklarını belirtti.

Sağlıklı bir yaşam ve gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması için sporun önemli olduğuna değinen Açıkel, "İlçemizde sporun gelişmesi için Sarıkaya Belediyesi olarak ve şahsım adına elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Yaz spor okulu açarak çocuklarımızı spora yönlendiren eğitimcilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.