pendik escort bayan
ak

Sarıkaya Belediyesi Yeni Makine Parkı

26.07.2017 - 17:53, Güncelleme: 26.07.2017 - 17:53
 

Sarıkaya Belediyesi Yeni Makine Parkı

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi yeni makine ikmal parkı ve itfaiye alanının yapımına başladı. Belediye Başkanı Ömer Açıkel, gazetecilere yaptığı...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi yeni makine ikmal parkı ve itfaiye alanının yapımına başladı. Belediye Başkanı Ömer Açıkel, gazetecilere yaptığı açıklamada, eski makine ikmal parkı ve itfaiye alanın artık ihtiyacı karşılamadığını söyledi.İlçeye yakışır bir makine ikmal parkı ve itfaiye alanı yapacaklarını aktaran Açıkel şöyle konuştu:"Bu yıl içerisinde makine ikmal parkı ve itfaiye şefliğimizi yeni hizmet yerine taşımayı planlıyoruz. Şu anda bu iki şefliğimizin bulunduğu alan ilçe merkezinde kalmış durumda. Projeler çizilip çalışmalara zaman kaybetmeden başlandı. Yeni makine ikmal parkı ve itfaiye şefliğimizi Çiğdemoğlu mevkisinde canlı hayvan pazarının olduğu yerin alt kısmına inşa ediyoruz. Yeni binamız bin metrekare kapalı alana sahip olacak."
YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi yeni makine ikmal parkı ve itfaiye alanının yapımına başladı. Belediye Başkanı Ömer Açıkel, gazetecilere yaptığı...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi yeni makine ikmal parkı ve itfaiye alanının yapımına başladı.

Belediye Başkanı Ömer Açıkel, gazetecilere yaptığı açıklamada, eski makine ikmal parkı ve itfaiye alanın artık ihtiyacı karşılamadığını söyledi.

İlçeye yakışır bir makine ikmal parkı ve itfaiye alanı yapacaklarını aktaran Açıkel şöyle konuştu:

"Bu yıl içerisinde makine ikmal parkı ve itfaiye şefliğimizi yeni hizmet yerine taşımayı planlıyoruz. Şu anda bu iki şefliğimizin bulunduğu alan ilçe merkezinde kalmış durumda. Projeler çizilip çalışmalara zaman kaybetmeden başlandı. Yeni makine ikmal parkı ve itfaiye şefliğimizi Çiğdemoğlu mevkisinde canlı hayvan pazarının olduğu yerin alt kısmına inşa ediyoruz. Yeni binamız bin metrekare kapalı alana sahip olacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.