pendik escort bayan
ak

Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüyecekler

02.01.2017 - 15:23, Güncelleme: 02.01.2017 - 15:23
 

Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüyecekler

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesindeki Gençlik Merkezi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından pazar günü düzenlenecek Sarıkamış Şehitlerini...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesindeki Gençlik Merkezi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından pazar günü düzenlenecek Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşüne 90 kişilik grupla katılacaklarını bildirdi.Şereflikoçhisar Gençlik Merkezi Müdür Vekili Metin Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından gençliğin gelişimine katkı sağlamak, eğitim ve kültür alanında yapılabilecek faaliyetleri planlamak ve gençlere tarihin, kültürel mirasın daha iyi tanıtılabilmesi çerçevesinde 8 Ocak Pazar günü "Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü"nün düzenleneceğini belirtti.Şereflikoçhisar'da eğitim ve öğretim veren Yavuz Sultan Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan 90 kişilik kafilenin 2 otobüs ile Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yapılacak yürüyüşe katılacağını kaydeden Ateş, "Gölbaşı'nda bin kişi ile yürüyüş yapılacak Eymir Gölü girişinden Gölbaşı'na kadar olan 10 kilometrelik mesafede Sarıkamış şehitleri için yürüyüş düzenlenecek. Bizde orada olacağız." dedi.
ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesindeki Gençlik Merkezi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından pazar günü düzenlenecek Sarıkamış Şehitlerini...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesindeki Gençlik Merkezi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından pazar günü düzenlenecek Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşüne 90 kişilik grupla katılacaklarını bildirdi.

Şereflikoçhisar Gençlik Merkezi Müdür Vekili Metin Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından gençliğin gelişimine katkı sağlamak, eğitim ve kültür alanında yapılabilecek faaliyetleri planlamak ve gençlere tarihin, kültürel mirasın daha iyi tanıtılabilmesi çerçevesinde 8 Ocak Pazar günü "Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü"nün düzenleneceğini belirtti.

Şereflikoçhisar'da eğitim ve öğretim veren Yavuz Sultan Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan 90 kişilik kafilenin 2 otobüs ile Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yapılacak yürüyüşe katılacağını kaydeden Ateş, "Gölbaşı'nda bin kişi ile yürüyüş yapılacak Eymir Gölü girişinden Gölbaşı'na kadar olan 10 kilometrelik mesafede Sarıkamış şehitleri için yürüyüş düzenlenecek. Bizde orada olacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.