pendik escort bayan
ak

Sarıkamış Harekatı'nın 103. Yılı

26.12.2017 - 14:33, Güncelleme: 26.12.2017 - 14:33
 

Sarıkamış Harekatı'nın 103. Yılı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Büyük Ayı Arama ve Kurtarma Derneği tarafından organize edilen etkinliğe katılan dağcılar, yaptıkları yürüyüşle...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Büyük Ayı Arama ve Kurtarma Derneği tarafından organize edilen etkinliğe katılan dağcılar, yaptıkları yürüyüşle 103 yıl önce Sarıkamış Harekatı'nda şehit olanları andı.Ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan dağcılık kulüpleri, yürüyüş grupları ve Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezi üyeleri, Eskişehir'in en yüksek zirvesi olan bin 826 metre yükseklikteki Türkmen Dağı'na tırmandı. Yürüyüş sonunda Türkmen Dağı'nda tören gerçekleştiren grup üyeleri, Sarıkamış şehitlerini andı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Büyük Ayı Arama ve Kurtarma Derneği tarafından organize edilen etkinliğe katılan dağcılar, yaptıkları yürüyüşle...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Büyük Ayı Arama ve Kurtarma Derneği tarafından organize edilen etkinliğe katılan dağcılar, yaptıkları yürüyüşle 103 yıl önce Sarıkamış Harekatı'nda şehit olanları andı.

Ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan dağcılık kulüpleri, yürüyüş grupları ve Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezi üyeleri, Eskişehir'in en yüksek zirvesi olan bin 826 metre yükseklikteki Türkmen Dağı'na tırmandı.

Yürüyüş sonunda Türkmen Dağı'nda tören gerçekleştiren grup üyeleri, Sarıkamış şehitlerini andı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.