pendik escort bayan
ak

Sarıkamış Harekatı'nın 103. Yılı

13.12.2017 - 14:33, Güncelleme: 13.12.2017 - 14:33
 

Sarıkamış Harekatı'nın 103. Yılı

Kayseri'de üniversite öğrencilerinin de katılımıyla yürüyüş düzenlendi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Sarıkamış Harekatı'nın 103. yılı dolayısıyla yürüyüş gerçekleştirildi.Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen yürüyüş, Erciyes Üniversitesi yerleşkesi girişinden başladı.Üniversite öğrencilerinin de katıldığı yaklaşık 2 bin kişilik grup, "Onlar dönmeyi düşünmediler", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" ve "Ölürse tenler ölür, canlar ölesi değil" yazılı dövizlerle Kartal Şehitliği'ne geldi. Yabancı uyruklu öğrencilerin de bulunduğu yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi.Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kafkas Cephesi'nde gerçekleşen Sarıkamış Harekatı şehitleri için bir araya geldiklerini söyledi.Sarıkamış şehitlerini unutmayacaklarını vurgulayan Çolak, Sarıkamış'ın, Allahuekber Dağları'nı aşıp düşman işgali altındaki kardeşlerine koşma niyetiyle şehadete erişen yiğitlerin yatağı olduğunu belirtti.
Kayseri'de üniversite öğrencilerinin de katılımıyla yürüyüş düzenlendi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Sarıkamış Harekatı'nın 103. yılı dolayısıyla yürüyüş gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen yürüyüş, Erciyes Üniversitesi yerleşkesi girişinden başladı.

Üniversite öğrencilerinin de katıldığı yaklaşık 2 bin kişilik grup, "Onlar dönmeyi düşünmediler", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" ve "Ölürse tenler ölür, canlar ölesi değil" yazılı dövizlerle Kartal Şehitliği'ne geldi.

Yabancı uyruklu öğrencilerin de bulunduğu yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi.

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kafkas Cephesi'nde gerçekleşen Sarıkamış Harekatı şehitleri için bir araya geldiklerini söyledi.

Sarıkamış şehitlerini unutmayacaklarını vurgulayan Çolak, Sarıkamış'ın, Allahuekber Dağları'nı aşıp düşman işgali altındaki kardeşlerine koşma niyetiyle şehadete erişen yiğitlerin yatağı olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.