pendik escort bayan
ak

Sarıcakaya'da ''Kültür Ve Turizm Panayırı''

27.09.2016 - 15:08, Güncelleme: 27.09.2016 - 15:08
 

Sarıcakaya'da ''Kültür Ve Turizm Panayırı''

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde belediye öncülüğünde düzenlenen Kültür ve Turizm Panayırı yarın başlayacak.Sarıcakaya Belediye...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde belediye öncülüğünde düzenlenen Kültür ve Turizm Panayırı yarın başlayacak.Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, yaptığı açıklamada, panayıra firma sahiplerinin yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.Panayırın Hürriyet Caddesi üzerinde düzenleneceğini anlatan Güler, "Panayır alanında, giyim, zücaciye, ev tekstili, mefruşat, el işi ürünler sergilenecek ve çeşitli eğlenceler düzenlenecek. Geçmişten gelen önemli kültürel değerlerden olan panayır etkinliğini geleneksel özelliğiyle yaşatmaya çalışmaktayız. İnsanları bir araya getirerek bu kültürü paylaşıp, bunu da yeni kuşaklara aktarmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.Etkinliğin 2 Ekim'de sona ereceği bildirildi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde belediye öncülüğünde düzenlenen Kültür ve Turizm Panayırı yarın başlayacak.Sarıcakaya Belediye...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde belediye öncülüğünde düzenlenen Kültür ve Turizm Panayırı yarın başlayacak.

Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, yaptığı açıklamada, panayıra firma sahiplerinin yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

Panayırın Hürriyet Caddesi üzerinde düzenleneceğini anlatan Güler, "Panayır alanında, giyim, zücaciye, ev tekstili, mefruşat, el işi ürünler sergilenecek ve çeşitli eğlenceler düzenlenecek. Geçmişten gelen önemli kültürel değerlerden olan panayır etkinliğini geleneksel özelliğiyle yaşatmaya çalışmaktayız. İnsanları bir araya getirerek bu kültürü paylaşıp, bunu da yeni kuşaklara aktarmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Etkinliğin 2 Ekim'de sona ereceği bildirildi.







Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.