pendik escort bayan
ak

Sarıcakaya Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi

19.01.2017 - 11:43, Güncelleme: 19.01.2017 - 11:43
 

Sarıcakaya Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi

ESKİŞEHİR (AA) - Sarıcakaya Belediyesi ile Hak-İş'e bağlı Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sarıcakaya Belediye Başkanı...

ESKİŞEHİR (AA) - Sarıcakaya Belediyesi ile Hak-İş'e bağlı Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, yaptığı yazılı açıklamada, Hak-İş Kütahya İl Temsilcisi Ahmet Özen, Hizmet-İş Eskişehir Şube Başkanı Ayşegül Durur ile imzaladıkları toplu iş sözleşmesiyle belediyede çalışan 6 daimi işçinin haklarının teminat altına alındığını kaydetti.İlk kez imzalanan toplu iş sözleşmesinin 15 Ocak'ta yürürlüğe girdiğini belirten Güler, şöyle konuştu:"Belediyemiz, her daim işçisiyle barışık bir şekilde bu zamana kadar çalışmalarını yürütmüş ve yürütmeye de devam edecektir. Demokratik işçi haklarının gereğini her koşulda gözeterek, her şeyden önemlisi Hakkaniyet çerçevesinde bu çalışmalarımızı yürütme çabası içerisindeyiz. Hayırlı olsun."Hak-İş Kütahya İl Temsilcisi Özen ise, Sarıcakaya Belediyesinin bu sözleşmeyle demokratik işçi haklarının gereğini yerine getirip işçi ve işçi emeğine olan saygısını bir kez daha göstermiş olduğunu ifade etti.
ESKİŞEHİR (AA) - Sarıcakaya Belediyesi ile Hak-İş'e bağlı Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sarıcakaya Belediye Başkanı...

ESKİŞEHİR (AA) - Sarıcakaya Belediyesi ile Hak-İş'e bağlı Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, yaptığı yazılı açıklamada, Hak-İş Kütahya İl Temsilcisi Ahmet Özen, Hizmet-İş Eskişehir Şube Başkanı Ayşegül Durur ile imzaladıkları toplu iş sözleşmesiyle belediyede çalışan 6 daimi işçinin haklarının teminat altına alındığını kaydetti.

İlk kez imzalanan toplu iş sözleşmesinin 15 Ocak'ta yürürlüğe girdiğini belirten Güler, şöyle konuştu:

"Belediyemiz, her daim işçisiyle barışık bir şekilde bu zamana kadar çalışmalarını yürütmüş ve yürütmeye de devam edecektir. Demokratik işçi haklarının gereğini her koşulda gözeterek, her şeyden önemlisi Hakkaniyet çerçevesinde bu çalışmalarımızı yürütme çabası içerisindeyiz. Hayırlı olsun."

Hak-İş Kütahya İl Temsilcisi Özen ise, Sarıcakaya Belediyesinin bu sözleşmeyle demokratik işçi haklarının gereğini yerine getirip işçi ve işçi emeğine olan saygısını bir kez daha göstermiş olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.