pendik escort bayan
ak

Sarayönü Doğalgaza Kavuşuyor

28.04.2017 - 12:38, Güncelleme: 28.04.2017 - 12:38
 

Sarayönü Doğalgaza Kavuşuyor

KONYA (AA) - Sarayönü ilçesinin doğalgaza kavuşması için altyapı çalışmaları başlatıldı. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, AA muhabirine...

KONYA (AA) - Sarayönü ilçesinin doğalgaza kavuşması için altyapı çalışmaları başlatıldı. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğalgazın ilçeye önemli bir katma değer sağlayacağını söyledi. Doğalgaz dönüşüm istasyonunun 2017 yılı içerisinde tamamlanmasıyla ilçeye doğalgazın verileceğini dile getiren Solak, şunları kaydetti: "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Nisan'da Konya'da verdiği müjdenin ardından ilçemizde çalışmalar hızlı bir şekilde başladı. İlk etapta ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometrelik bir dağıtım hattı döşenecek. Kış gelmeden ilçemiz temiz enerji ve temiz yakıta kavuşmuş olacak. Doğalgaz, onay aşamasında olan Organize Sanayi Bölgesi projemiz için de büyük önem taşıyor. Başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak olmak üzere, büyük emeği olan milletvekilimiz Hüsnüye Erdoğan'a şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim."
KONYA (AA) - Sarayönü ilçesinin doğalgaza kavuşması için altyapı çalışmaları başlatıldı. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, AA muhabirine...

KONYA (AA) - Sarayönü ilçesinin doğalgaza kavuşması için altyapı çalışmaları başlatıldı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğalgazın ilçeye önemli bir katma değer sağlayacağını söyledi.

Doğalgaz dönüşüm istasyonunun 2017 yılı içerisinde tamamlanmasıyla ilçeye doğalgazın verileceğini dile getiren Solak, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Nisan'da Konya'da verdiği müjdenin ardından ilçemizde çalışmalar hızlı bir şekilde başladı. İlk etapta ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometrelik bir dağıtım hattı döşenecek. Kış gelmeden ilçemiz temiz enerji ve temiz yakıta kavuşmuş olacak. Doğalgaz, onay aşamasında olan Organize Sanayi Bölgesi projemiz için de büyük önem taşıyor. Başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak olmak üzere, büyük emeği olan milletvekilimiz Hüsnüye Erdoğan'a şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim."

Sarayönü Doğalgaza Kavuşuyor

Sarayönü Doğalgaza Kavuşuyor

Sarayönü Doğalgaza Kavuşuyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.