pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Saraykent'te Termal Otel Yükseliyor

10.05.2018 - 10:13, Güncelleme: 10.05.2018 - 10:13
 

Saraykent'te Termal Otel Yükseliyor

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, 2023 yılında 20 milyar dolar gelir elde edilmesi beklenen sağlık turizminden Yozgat’ın da payına düşeni alması...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, 2023 yılında 20 milyar dolar gelir elde edilmesi beklenen sağlık turizminden Yozgat’ın da payına düşeni alması için yatırımların devam ettiğini bildirdi.Saraykent ilçesinde inşaatı devam eden termal otel inşaatında incelemede bulunan Yurtnaç, çalışmalar hakkında müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı. Yurtnaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, zengin termal kaynakların sağlık turizminde ülkenin elini her geçen gün güçlendirdiğini belirterek, "Avrupa'nın en kaliteli termal sularını barındıran ülkemiz, bu özelliği ile Avrupa’da birinci, dünyada yedinci sırada bulunuyor. Sağlık turizminin önemli bir dalı olan termal turizm pastasından Türkiye'nin payının ve rekabet gücünün artması hedeflenirken, yatırımcıların bu alana ilgisi de her geçen gün artıyor. Yeni yatırımlarla termal turizmde hizmet kalitesi günden güne artıyor." dedi. Yozgat’ın, Türkiye’de termal zengini illerin başında geldiğini anlatan Yurtnaç, şunları kaydetti:"İl genelinde 9 şifalı termal su kaynağımız var. Bunlardan biri de Saraykent ilçemizde bulunuyor. Bu termal suyu değerlendirerek, Yozgat Valiliği İl Özel İdaresi tarafından buraya termal otel yaptırıyoruz. Şu anda inşaatı hızla devam ediyor. İnşallah en kısa sürede tesisimizi tamamlayarak ilimiz ve ülke ekonomisine sunacağız. Her zaman söylediğimiz gibi, Yozgat’ı termal, kongre ve spor turizminin yeni adresi yapacağız. Bununla ilgi çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Bu, bir hayal değil. Yapacağınız işe inanırsanız başarıya ulaşırsınız. Yozgat, inşallah orta vadede çok daha iyi yerlere gelecek. 2023 yılında 20 milyar dolar gelir elde edilmesi beklenen sağlık turizminden Yozgat’ın da payına düşeni alması için yatırımlarımız devam ediyor."
YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, 2023 yılında 20 milyar dolar gelir elde edilmesi beklenen sağlık turizminden Yozgat’ın da payına düşeni alması...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, 2023 yılında 20 milyar dolar gelir elde edilmesi beklenen sağlık turizminden Yozgat’ın da payına düşeni alması için yatırımların devam ettiğini bildirdi.

Saraykent ilçesinde inşaatı devam eden termal otel inşaatında incelemede bulunan Yurtnaç, çalışmalar hakkında müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.

Yurtnaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, zengin termal kaynakların sağlık turizminde ülkenin elini her geçen gün güçlendirdiğini belirterek, "Avrupa'nın en kaliteli termal sularını barındıran ülkemiz, bu özelliği ile Avrupa’da birinci, dünyada yedinci sırada bulunuyor. Sağlık turizminin önemli bir dalı olan termal turizm pastasından Türkiye'nin payının ve rekabet gücünün artması hedeflenirken, yatırımcıların bu alana ilgisi de her geçen gün artıyor. Yeni yatırımlarla termal turizmde hizmet kalitesi günden güne artıyor." dedi.

Yozgat’ın, Türkiye’de termal zengini illerin başında geldiğini anlatan Yurtnaç, şunları kaydetti:

"İl genelinde 9 şifalı termal su kaynağımız var. Bunlardan biri de Saraykent ilçemizde bulunuyor. Bu termal suyu değerlendirerek, Yozgat Valiliği İl Özel İdaresi tarafından buraya termal otel yaptırıyoruz. Şu anda inşaatı hızla devam ediyor. İnşallah en kısa sürede tesisimizi tamamlayarak ilimiz ve ülke ekonomisine sunacağız. Her zaman söylediğimiz gibi, Yozgat’ı termal, kongre ve spor turizminin yeni adresi yapacağız. Bununla ilgi çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Bu, bir hayal değil. Yapacağınız işe inanırsanız başarıya ulaşırsınız. Yozgat, inşallah orta vadede çok daha iyi yerlere gelecek. 2023 yılında 20 milyar dolar gelir elde edilmesi beklenen sağlık turizminden Yozgat’ın da payına düşeni alması için yatırımlarımız devam ediyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.