pendik escort bayan
ak

Saraç Ustası Yurt Dışına Köpek Tasması Satıyor

24.03.2018 - 14:13, Güncelleme: 24.03.2018 - 14:13
 

Saraç Ustası Yurt Dışına Köpek Tasması Satıyor

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde saraçlık yaparak geçimini sürdüren Ahmet Üstek'in yaptığı köpek tasmaları, Almanya, Kazakistan ve Bosna Hersek'te...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde saraçlık yaparak geçimini sürdüren Ahmet Üstek'in yaptığı köpek tasmaları, Almanya, Kazakistan ve Bosna Hersek'te ilgi görüyor.Üstek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yurdun birçok yerinden olduğu gibi, yurt dışından da siparişler aldığını ve buna göre çalıştığını söyledi. Kazakistan'dan ürünlerine talep olduğunu anlatan Üstek, "Köpek tasmaları siparişi aldık. Siparişi verenin istek ve talebine göre yapıp kendilerine göndereceğiz." diye konuştu.Saraciyenin her türlüsünü yapmaya çalıştıklarına değinen Üstek, şunları kaydetti: "Özellikle yaptığımız işleri görüp beğenenler bizi arıyorlar ve ona göre çalışmada bulunuyoruz. Gerek süslemesi olsun, gerek tasmalarda renk ve desenler olsun, bunları müşterinin isteğine bırakarak yapmaya çalışıyoruz. Almanya ve Bosna Hersek'ten de siparişler aldık. Bizim bu işleri yaptığımızı görmüşler ve ardından da bize siparişi verdiler. Tamamlayıp göndereceğiz."
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde saraçlık yaparak geçimini sürdüren Ahmet Üstek'in yaptığı köpek tasmaları, Almanya, Kazakistan ve Bosna Hersek'te...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde saraçlık yaparak geçimini sürdüren Ahmet Üstek'in yaptığı köpek tasmaları, Almanya, Kazakistan ve Bosna Hersek'te ilgi görüyor.

Üstek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yurdun birçok yerinden olduğu gibi, yurt dışından da siparişler aldığını ve buna göre çalıştığını söyledi.

Kazakistan'dan ürünlerine talep olduğunu anlatan Üstek, "Köpek tasmaları siparişi aldık. Siparişi verenin istek ve talebine göre yapıp kendilerine göndereceğiz." diye konuştu.

Saraciyenin her türlüsünü yapmaya çalıştıklarına değinen Üstek, şunları kaydetti:

"Özellikle yaptığımız işleri görüp beğenenler bizi arıyorlar ve ona göre çalışmada bulunuyoruz. Gerek süslemesi olsun, gerek tasmalarda renk ve desenler olsun, bunları müşterinin isteğine bırakarak yapmaya çalışıyoruz.

Almanya ve Bosna Hersek'ten de siparişler aldık. Bizim bu işleri yaptığımızı görmüşler ve ardından da bize siparişi verdiler. Tamamlayıp göndereceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.