pendik escort bayan
ak

Sapro, Private Label Zirvesi'nin Altın Sponsoru Oldu

Spor 16.10.2017 - 13:28, Güncelleme: 16.10.2017 - 13:28
 

Sapro, Private Label Zirvesi'nin Altın Sponsoru Oldu

İSTANBUL (AA) - Sapro Temizlik Ürünleri, bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Private Label Zirvesi'nin altın sponsorluğunu üstlendi.Şirketin açıklamasına...

İSTANBUL (AA) - Sapro Temizlik Ürünleri, bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Private Label Zirvesi'nin altın sponsorluğunu üstlendi.Şirketin açıklamasına göre, özel markalı ürün (privatelabel) sanayicilerini bu yıl üçüncü kez bir araya getirecek zirve, 26 Ekim'de Crowne Plaza İstanbul Asia'da gerçekleştirilecek.Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği (PLAT) tarafından düzenlenen ve sektöre yönelik gelişmelerin tartışılacağı zirvenin bu yılki altın sponsorlarından birisi, ürettiği özel markalı ürünlerle ıslak mendil sektörünün lideri olan Sapro olacak.
İSTANBUL (AA) - Sapro Temizlik Ürünleri, bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Private Label Zirvesi'nin altın sponsorluğunu üstlendi.Şirketin açıklamasına...

İSTANBUL (AA) - Sapro Temizlik Ürünleri, bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Private Label Zirvesi'nin altın sponsorluğunu üstlendi.

Şirketin açıklamasına göre, özel markalı ürün (privatelabel) sanayicilerini bu yıl üçüncü kez bir araya getirecek zirve, 26 Ekim'de Crowne Plaza İstanbul Asia'da gerçekleştirilecek.

Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği (PLAT) tarafından düzenlenen ve sektöre yönelik gelişmelerin tartışılacağı zirvenin bu yılki altın sponsorlarından birisi, ürettiği özel markalı ürünlerle ıslak mendil sektörünün lideri olan Sapro olacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.