pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sandalyeye Bağlı Kişiyi Tazyikli Suyla Yıkamaya Soruşturma

23.09.2017 - 16:08, Güncelleme: 23.09.2017 - 16:08
 

Sandalyeye Bağlı Kişiyi Tazyikli Suyla Yıkamaya Soruşturma

Sivas'ta bir oto yıkamacıda sandalyeye bağlanan kişinin tazyikli suyla yıkanmasıyla ilgili soruşturma açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta oto yıkamacıda sandalyeye bağlanan bir kişinin, tazyikli suyla yıkanmasıyla ilgili sosyal medyada yer alan görüntüler üzerine konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kentteki bir oto yıkamacıda bir kişinin sandalyeye bağlanıp tazyikli suyla yıkanmasına ilişkin görüntülerin basında ve sosyal medyada paylaşılmasının ardından, konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldığı belirtildi.Toptancılar Sitesi'nde, bir oto yıkamacıda E.E'nin, sandalyeye bağlı M.A'yı elini yüzünü fırçayla köpükledikten sonra tazyikli suyla yıkamasıyla ilgili görüntüler sosyal medyada ve basında yer almıştı.
Sivas'ta bir oto yıkamacıda sandalyeye bağlanan kişinin tazyikli suyla yıkanmasıyla ilgili soruşturma açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta oto yıkamacıda sandalyeye bağlanan bir kişinin, tazyikli suyla yıkanmasıyla ilgili sosyal medyada yer alan görüntüler üzerine konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kentteki bir oto yıkamacıda bir kişinin sandalyeye bağlanıp tazyikli suyla yıkanmasına ilişkin görüntülerin basında ve sosyal medyada paylaşılmasının ardından, konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldığı belirtildi.

Toptancılar Sitesi'nde, bir oto yıkamacıda E.E'nin, sandalyeye bağlı M.A'yı elini yüzünü fırçayla köpükledikten sonra tazyikli suyla yıkamasıyla ilgili görüntüler sosyal medyada ve basında yer almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.