pendik escort bayan
ak

Sanayi Sicil Belgesi Sahiplerine Uyarı

Spor 26.04.2019 - 11:53, Güncelleme: 26.04.2019 - 11:53
 

Sanayi Sicil Belgesi Sahiplerine Uyarı

ANKARA (AA) - Ankara Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Sanayi Sicil Belgesi olan sanayi işletmelerinin, önceki yıla ait üretim bilgilerini içeren Yıllık...

ANKARA (AA) - Ankara Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Sanayi Sicil Belgesi olan sanayi işletmelerinin, önceki yıla ait üretim bilgilerini içeren Yıllık İşletme Cetvelini bildirmeleri için bu hafta sonu da çalışıyor.Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ankara Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Sanayi Sicil Belgesi olan sanayi işletmelerinin, her yıl 1 Ocak-30 Nisan arasında bir önceki yıla ait üretim bilgilerini içeren Yıllık İşletme Cetvelini bildirmeleri gerekiyor.Söz konusu Sanayi Sicil Belgesi olanlar, Yıllık İşletme Cetvellerini bakanlığa ait "Sanayi Sicil Bilgi Sistemi" üzerinden bildirebiliyor. Ankara Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü personeli, söz konusu cetvelleri bildirmeyenler için 27-28 Nisan'da da çalışacak.Yıllık İşletme Cetvellerini bakanlığa bildirmeyen Sanayi Sicil Belgesi sahiplerine, bin 294 lira idari para cezası uygulanacak.
ANKARA (AA) - Ankara Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Sanayi Sicil Belgesi olan sanayi işletmelerinin, önceki yıla ait üretim bilgilerini içeren Yıllık...

ANKARA (AA) - Ankara Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Sanayi Sicil Belgesi olan sanayi işletmelerinin, önceki yıla ait üretim bilgilerini içeren Yıllık İşletme Cetvelini bildirmeleri için bu hafta sonu da çalışıyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ankara Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Sanayi Sicil Belgesi olan sanayi işletmelerinin, her yıl 1 Ocak-30 Nisan arasında bir önceki yıla ait üretim bilgilerini içeren Yıllık İşletme Cetvelini bildirmeleri gerekiyor.

Söz konusu Sanayi Sicil Belgesi olanlar, Yıllık İşletme Cetvellerini bakanlığa ait "Sanayi Sicil Bilgi Sistemi" üzerinden bildirebiliyor.

Ankara Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü personeli, söz konusu cetvelleri bildirmeyenler için 27-28 Nisan'da da çalışacak.

Yıllık İşletme Cetvellerini bakanlığa bildirmeyen Sanayi Sicil Belgesi sahiplerine, bin 294 lira idari para cezası uygulanacak.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.