pendik escort bayan
ak

Sanatçı Zara, Zara'da Konser Verdi

04.09.2017 - 12:12, Güncelleme: 04.09.2017 - 12:12
 

Sanatçı Zara, Zara'da Konser Verdi

Sanatçı Zara, Sivas'ın Zara ilçesinde konser verdi.

İlçede düzenlenen Zara Bal ve Kültür Festivali kapsamında sahne alan sanatçı Zara, Türk Halk Müziği'nin seçkin eserlerini seslendirdi.Konserin ardından Zara Belediyesi tarafından sanatçıya fahri hemşehrilik beratı verildi, ilçeyle özdeşlemiş Zara balı hediye edildi.Kendisiyle aynı ismi taşıyan Zara ilçesinin fahri hemşehrisi olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Zara, "İsmimin esin kaynağının Zara ilçesi olduğunu bilmeyenleriniz vardır. Zara ilçesine gelmekten, Zaralılarla bir arada olmaktan çok mutluyum. Fahri hemşehrilik beratımı alarak sizden biri olmak çok güzel bir duygu. Beni sizlerle buluşturan ve bu beratı bana layık gören Belediye Başkanımıza, ekibine, Zaralılara teşekkür ediyorum. 20 yıllık hasret bugün sona erdi." diye konuştu.Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala da "20 yıldır sanatçı Zara'nın, Zara ilçemize gelmesi konuşuldu, Zara'nın Zara halkıyla buluşmasını sağlamak da bize nasip oldu. Zara'yı Zara ile buluşturuyoruz dedik ve bu rüyayı gerçekleştirdiğimiz için gururluyuz, mutluyuz." dedi.Festival kapsamında, sünnet programı, buzağı yarışı, karakucak güreşleri etkinlikleri yapıldı, Zara'nın yanı sıra Gökhan Akar, Ender Balkır ile yerel sanatçılar da sahne aldı.
Sanatçı Zara, Sivas'ın Zara ilçesinde konser verdi.

İlçede düzenlenen Zara Bal ve Kültür Festivali kapsamında sahne alan sanatçı Zara, Türk Halk Müziği'nin seçkin eserlerini seslendirdi.

Konserin ardından Zara Belediyesi tarafından sanatçıya fahri hemşehrilik beratı verildi, ilçeyle özdeşlemiş Zara balı hediye edildi.

Kendisiyle aynı ismi taşıyan Zara ilçesinin fahri hemşehrisi olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Zara, "İsmimin esin kaynağının Zara ilçesi olduğunu bilmeyenleriniz vardır. Zara ilçesine gelmekten, Zaralılarla bir arada olmaktan çok mutluyum. Fahri hemşehrilik beratımı alarak sizden biri olmak çok güzel bir duygu. Beni sizlerle buluşturan ve bu beratı bana layık gören Belediye Başkanımıza, ekibine, Zaralılara teşekkür ediyorum. 20 yıllık hasret bugün sona erdi." diye konuştu.

Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala da "20 yıldır sanatçı Zara'nın, Zara ilçemize gelmesi konuşuldu, Zara'nın Zara halkıyla buluşmasını sağlamak da bize nasip oldu. Zara'yı Zara ile buluşturuyoruz dedik ve bu rüyayı gerçekleştirdiğimiz için gururluyuz, mutluyuz." dedi.

Festival kapsamında, sünnet programı, buzağı yarışı, karakucak güreşleri etkinlikleri yapıldı, Zara'nın yanı sıra Gökhan Akar, Ender Balkır ile yerel sanatçılar da sahne aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.