pendik escort bayan
ak

Sanatçı Yıldızdoğan Nevşehir'de Konser Verdi

Siyaset 19.07.2017 - 09:13, Güncelleme: 19.07.2017 - 09:13
 

Sanatçı Yıldızdoğan Nevşehir'de Konser Verdi

Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan Nevşehir'deki konserinde hayranlarıyla buluştu- Yıldızdoğan:- "Allah, hainleri sevmez, Allah'ın sevmediğini yüce Türk milleti, hiç sevmez"

NEVŞEHİR (AA) - Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, il oluşunun 63'ncü yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Nevşehir'de hayranlarıyla buluştu.Nevşehir Belediyesi tarafından organize edilen program kapsamında Diriliş Meydanı'nda ellerinde Türk bayraklarıyla bir araya gelen vatandaşlar, sanatçı Yıldızdoğan'ın şarkılarına eşlik etti.15 Temmuz şehitlerini minnetle andığını belirten Yıldızdoğan, birlik ve beraberlik mesajı verdi.Hiçbir ihanetin Türkiye'de başarıya ulaşamayacağını inandığını vurgulayan Yıldızdoğan, siyasi görüş farklılıklarının birlik içinde hareket etmeye engel olmadığını kaydetti.Yıldızdoğan, şöyle konuştu:"Minare sesleri altında farklı düşüncelerimiz olsa da aynı bayrağın altında 'ölürüm Türkiyem' diyebilmek en güzel şereftir. 15 Temmuz'da hain darbe girişimindeki şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Allah, devletimizi ve milletimizi böyle hainlerden ve hainliklerden korusun. Allah, hainleri sevmez, Allah'ın sevmediğini yüce Türk milleti, hiç sevmez. Ezanlar günde beş vakit ruhumuzu okşamaya devam edecek inşallah. Burada ne güzel rabia işareti yapanlar var, bozkurt işareti yapanlar var, yapın. Bu bayrağın altında bir ve beraber olabiliyorsak mesele bu. Bu milleti ayırmak için uğraşıyorlar ama başaramayacaklar." Yıldızdoğan, "Türkiyem", "Şehitler ölmez", 15 Temmuz şehitleri için bestelediği "Gittiler" ve sevilen şarkılarını seslendirdi.Konser sonunda Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından Yıldızdoğan'a yöreye özgü çanak anfora hediye edildi.
Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan Nevşehir'deki konserinde hayranlarıyla buluştu- Yıldızdoğan:- "Allah, hainleri sevmez, Allah'ın sevmediğini yüce Türk milleti, hiç sevmez"

NEVŞEHİR (AA) - Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, il oluşunun 63'ncü yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Nevşehir'de hayranlarıyla buluştu.

Nevşehir Belediyesi tarafından organize edilen program kapsamında Diriliş Meydanı'nda ellerinde Türk bayraklarıyla bir araya gelen vatandaşlar, sanatçı Yıldızdoğan'ın şarkılarına eşlik etti.

15 Temmuz şehitlerini minnetle andığını belirten Yıldızdoğan, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Hiçbir ihanetin Türkiye'de başarıya ulaşamayacağını inandığını vurgulayan Yıldızdoğan, siyasi görüş farklılıklarının birlik içinde hareket etmeye engel olmadığını kaydetti.

Yıldızdoğan, şöyle konuştu:

"Minare sesleri altında farklı düşüncelerimiz olsa da aynı bayrağın altında 'ölürüm Türkiyem' diyebilmek en güzel şereftir. 15 Temmuz'da hain darbe girişimindeki şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Allah, devletimizi ve milletimizi böyle hainlerden ve hainliklerden korusun. Allah, hainleri sevmez, Allah'ın sevmediğini yüce Türk milleti, hiç sevmez. Ezanlar günde beş vakit ruhumuzu okşamaya devam edecek inşallah. Burada ne güzel rabia işareti yapanlar var, bozkurt işareti yapanlar var, yapın. Bu bayrağın altında bir ve beraber olabiliyorsak mesele bu. Bu milleti ayırmak için uğraşıyorlar ama başaramayacaklar."

Yıldızdoğan, "Türkiyem", "Şehitler ölmez", 15 Temmuz şehitleri için bestelediği "Gittiler" ve sevilen şarkılarını seslendirdi.

Konser sonunda Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından Yıldızdoğan'a yöreye özgü çanak anfora hediye edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.