pendik escort bayan
ak

"Sanat Ve Kültür İnsanları Birleştirir" Projesi

Siyaset 07.11.2017 - 13:13, Güncelleme: 07.11.2017 - 13:13
 

"Sanat Ve Kültür İnsanları Birleştirir" Projesi

ANKARA (AA) - Etimesgut Ufuk Arslan Anadolu Lisesi'nin, Avrupa Birliği Bakanlığı ve Ulusal Ajans tarafından desteklenen "Sanat ve Kültür İnsanları Birleştirir"...

ANKARA (AA) - Etimesgut Ufuk Arslan Anadolu Lisesi'nin, Avrupa Birliği Bakanlığı ve Ulusal Ajans tarafından desteklenen "Sanat ve Kültür İnsanları Birleştirir" projesi kapsamında Yunanistan ve Slovakya'dan gelen öğrenci ve öğretmenler Beypazarı ilçesini gezdi.Proje çerçevesinde, bir süre önce Yunanistan ve Slovakya'ya giden Ufuk Arslan Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, bu ülkelerden gelen konuklarını misafir etti.Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı’nı ziyaret eden konuklar, müzeleri, tarihi konakları görme fırsatı buldu. Öğrencilerin diğer iki ülke öğrencileriyle birlikte ortak bir hedefe ulaşmak için takım çalışması konusunda becerilerini geliştirecekleri projeyle değişikliklere adapte olma, kültürel ve sosyal farklılıklara ilgi duyma, sorumluluk duygu ve özgüvenlerinin gelişmesi hedefleniyor.
ANKARA (AA) - Etimesgut Ufuk Arslan Anadolu Lisesi'nin, Avrupa Birliği Bakanlığı ve Ulusal Ajans tarafından desteklenen "Sanat ve Kültür İnsanları Birleştirir"...

ANKARA (AA) - Etimesgut Ufuk Arslan Anadolu Lisesi'nin, Avrupa Birliği Bakanlığı ve Ulusal Ajans tarafından desteklenen "Sanat ve Kültür İnsanları Birleştirir" projesi kapsamında Yunanistan ve Slovakya'dan gelen öğrenci ve öğretmenler Beypazarı ilçesini gezdi.

Proje çerçevesinde, bir süre önce Yunanistan ve Slovakya'ya giden Ufuk Arslan Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, bu ülkelerden gelen konuklarını misafir etti.

Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı’nı ziyaret eden konuklar, müzeleri, tarihi konakları görme fırsatı buldu.

Öğrencilerin diğer iki ülke öğrencileriyle birlikte ortak bir hedefe ulaşmak için takım çalışması konusunda becerilerini geliştirecekleri projeyle değişikliklere adapte olma, kültürel ve sosyal farklılıklara ilgi duyma, sorumluluk duygu ve özgüvenlerinin gelişmesi hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.