pendik escort bayan
ak

Samsung Galaxy Watch’a Mwc 2019'dan Ödül

26.02.2019 - 10:03, Güncelleme: 26.02.2019 - 10:03
 

Samsung Galaxy Watch’a Mwc 2019'dan Ödül

Samsung Galaxy Watch, 2019 Dünya Mobil Kongresi'nde “En İyi Giyilebilir Mobil Teknoloji” ödülüne layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Samsung Galaxy Watch, 2019 Dünya Mobil Kongresi'nde (MWC 2019) “En İyi Giyilebilir Mobil Teknoloji” seçildi.Şirket açıklamasına göre, Galaxy Watch, 2019 Dünya Mobil Kongresi'ndeki yıllık Global Mobil Ödülleri'nde (Glomo Ödülleri) “En İyi Giyilebilir Mobil Teknoloji” ödülünü aldı. Tasarımıyla dikkati çeken Galaxy Watch, uzun ömürlü bataryası, LTE bağlantısı ve güçlü bir bağlantı deneyimiyle Galaxy ekosistemi ile birlikte çalışarak öne çıkıyor.
Samsung Galaxy Watch, 2019 Dünya Mobil Kongresi'nde “En İyi Giyilebilir Mobil Teknoloji” ödülüne layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Samsung Galaxy Watch, 2019 Dünya Mobil Kongresi'nde (MWC 2019) “En İyi Giyilebilir Mobil Teknoloji” seçildi.

Şirket açıklamasına göre, Galaxy Watch, 2019 Dünya Mobil Kongresi'ndeki yıllık Global Mobil Ödülleri'nde (Glomo Ödülleri) “En İyi Giyilebilir Mobil Teknoloji” ödülünü aldı.

Tasarımıyla dikkati çeken Galaxy Watch, uzun ömürlü bataryası, LTE bağlantısı ve güçlü bir bağlantı deneyimiyle Galaxy ekosistemi ile birlikte çalışarak öne çıkıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.