pendik escort bayan
ak

Samsung Galaxy S8 Ve S8 Plus N11.com'da Ön Siparişle Satışta

30.03.2017 - 10:53, Güncelleme: 30.03.2017 - 10:53
 

Samsung Galaxy S8 Ve S8 Plus N11.com'da Ön Siparişle Satışta

Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus serisi n11.com'da ön siparişle satışa açıldı

İSTANBUL (AA) - Samsung'un dünya ile aynı anda tanıttığı Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus serisi e-ticaret platformu n11.com'da ön siparişle satışa açıldı. n11.com'dan yapılan açıklamaya göre şirket, Güney Kore merkezli Samsung'un dün dünya ile aynı anda düzenlediği bir etkinlikle tanıttığı yeni ürünü Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ı ön siparişle satışa sundu. İki modeli ön siparişle satışa açan n11.com, Galaxy S8'i 4 bin 399 lira, Galaxy S8 Plus'ı ise 4 bin 999 lira fiyatıyla meraklılarıyla buluşturuyor.Yeni modelleriyle fiziksel home tuşuna veda eden cihazlar, basıldığında duyarlı hale gelen 'Invisible Home Button' ile iPhone'dan alışıldık olan 3D Touch benzeri bir kullanım sunuyor. Suya ve toza dayanıklı her iki model IP68 sertifikasına sahip olurken, 1.5 metre derinlikte suyun altında 30 dakika suyun altında kalabiliyor.
Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus serisi n11.com'da ön siparişle satışa açıldı

İSTANBUL (AA) - Samsung'un dünya ile aynı anda tanıttığı Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus serisi e-ticaret platformu n11.com'da ön siparişle satışa açıldı.

n11.com'dan yapılan açıklamaya göre şirket, Güney Kore merkezli Samsung'un dün dünya ile aynı anda düzenlediği bir etkinlikle tanıttığı yeni ürünü Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ı ön siparişle satışa sundu.

İki modeli ön siparişle satışa açan n11.com, Galaxy S8'i 4 bin 399 lira, Galaxy S8 Plus'ı ise 4 bin 999 lira fiyatıyla meraklılarıyla buluşturuyor.

Yeni modelleriyle fiziksel home tuşuna veda eden cihazlar, basıldığında duyarlı hale gelen 'Invisible Home Button' ile iPhone'dan alışıldık olan 3D Touch benzeri bir kullanım sunuyor.

Suya ve toza dayanıklı her iki model IP68 sertifikasına sahip olurken, 1.5 metre derinlikte suyun altında 30 dakika suyun altında kalabiliyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.