pendik escort bayan
ak

Samsun'da Amca Ve 2 Yeğeninin Denizde Boğulması

03.09.2016 - 14:48, Güncelleme: 03.09.2016 - 14:48
 

Samsun'da Amca Ve 2 Yeğeninin Denizde Boğulması

Amca ile yeğenlerinin cenazeleri, memleketleri Sivas'ta toprağa verildi

SİVAS (AA) - Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde denizde boğulan amca ile 2 yeğeninin cenazeleri, memleketleri Sivas'ta defnedildi.Amca İlyas (34) ile lise öğrencisi yeğenleri Sefa (14) ve Muhammet Raşit Dağlar'ın (17) cenazeleri, sabah Sivas'a getirildi.Cenazeler, Ulu Cami'de öğle vakti kılınan namazın ardından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda toprağa verildi.- Yeğenlerini kurtarmak için yeniden denize girmişAmca İlyas Dağlar'ın, iş görüşmesi ve ziyaret için 1 Eylül'de gittiği Samsun'a yeğenlerini de götürdüğü belirtildi. Girdikleri denizden olaydan bir süre önce çıkan amca Dağlar'ın, boğulma tehlikesi geçiren yeğenlerini kurtarmak için yeniden girdiği suda akıntıya kapılarak kaybolduğu öğrenildi.İlyas Dağlar'ın sosyal medya hesabından "Samsun yolculuğu, vira bismillah" başlığıyla fotoğraf paylaştığı görüldü.Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Dereköy mevkisinde dün denize giren İlyas ile yeğenleri Sefa ve Muhammet Raşit Dağlar akıntıya kapılıp kaybolmuş, deniz polisi ve sahil güvenlik ekiplerince sudan çıkarılan 3 kişi, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.
Amca ile yeğenlerinin cenazeleri, memleketleri Sivas'ta toprağa verildi

SİVAS (AA) - Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde denizde boğulan amca ile 2 yeğeninin cenazeleri, memleketleri Sivas'ta defnedildi.

Amca İlyas (34) ile lise öğrencisi yeğenleri Sefa (14) ve Muhammet Raşit Dağlar'ın (17) cenazeleri, sabah Sivas'a getirildi.

Cenazeler, Ulu Cami'de öğle vakti kılınan namazın ardından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda toprağa verildi.

- Yeğenlerini kurtarmak için yeniden denize girmiş

Amca İlyas Dağlar'ın, iş görüşmesi ve ziyaret için 1 Eylül'de gittiği Samsun'a yeğenlerini de götürdüğü belirtildi. Girdikleri denizden olaydan bir süre önce çıkan amca Dağlar'ın, boğulma tehlikesi geçiren yeğenlerini kurtarmak için yeniden girdiği suda akıntıya kapılarak kaybolduğu öğrenildi.

İlyas Dağlar'ın sosyal medya hesabından "Samsun yolculuğu, vira bismillah" başlığıyla fotoğraf paylaştığı görüldü.

Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Dereköy mevkisinde dün denize giren İlyas ile yeğenleri Sefa ve Muhammet Raşit Dağlar akıntıya kapılıp kaybolmuş, deniz polisi ve sahil güvenlik ekiplerince sudan çıkarılan 3 kişi, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.