pendik escort bayan
ak

Şampuan Kutusu Ve İç Çamaşırından Uyuşturucu Hap Çıktı

17.10.2017 - 00:48, Güncelleme: 17.10.2017 - 00:48
 

Şampuan Kutusu Ve İç Çamaşırından Uyuşturucu Hap Çıktı

KONYA (AA) - Konya'da, şüphelendikleri kişinin üst aramasını yapan polis ekipleri iç çamaşırı ile çantada bulunan şampuan kutusu içine gizlenmiş bin...

KONYA (AA) - Konya'da, şüphelendikleri kişinin üst aramasını yapan polis ekipleri iç çamaşırı ile çantada bulunan şampuan kutusu içine gizlenmiş bin adet uyuşturucu hap ele geçirdi.Merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, durumundan şüphelendikleri Tuğçe Z'nin (25) üzerinde arama yaptı.Aramalarda, şüphelinin iç çamaşırı ile çantasında bulunan şampuan kutusu içine gizlenmiş bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.Şüphelinin ilk ifadesinde, İstanbul'dan 4 bin 500 liraya aldığı hapları, Konya'da 10 bin liraya satmak için bir kişiyle anlaştığını, çocuklarının okul masraflarını karşılamak için uyuşturucu kuryeliği yaptığını söylediği öğrenildi.
KONYA (AA) - Konya'da, şüphelendikleri kişinin üst aramasını yapan polis ekipleri iç çamaşırı ile çantada bulunan şampuan kutusu içine gizlenmiş bin...

KONYA (AA) - Konya'da, şüphelendikleri kişinin üst aramasını yapan polis ekipleri iç çamaşırı ile çantada bulunan şampuan kutusu içine gizlenmiş bin adet uyuşturucu hap ele geçirdi.

Merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, durumundan şüphelendikleri Tuğçe Z'nin (25) üzerinde arama yaptı.

Aramalarda, şüphelinin iç çamaşırı ile çantasında bulunan şampuan kutusu içine gizlenmiş bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Şüphelinin ilk ifadesinde, İstanbul'dan 4 bin 500 liraya aldığı hapları, Konya'da 10 bin liraya satmak için bir kişiyle anlaştığını, çocuklarının okul masraflarını karşılamak için uyuşturucu kuryeliği yaptığını söylediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.