pendik escort bayan
ak

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Başkentte

29.05.2019 - 16:48, Güncelleme: 29.05.2019 - 16:48
 

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Başkentte

- Gürcistan'da ilk kez düzenlenen EAFF Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübünün oyuncuları, Ankara'da törenle karşılandı

ANKARA (AA) - Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) tarafından Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te düzenlenen Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübü, Türkiye'ye döndü.Batıkent'teki bir halı sahada düzenlenen törende Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübü, tezahüratlar ve sevgi gösterileriyle karşılandı.Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk, törende yaptığı konuşmada, ilk kez düzenlenen organizasyonu bir Türk takımının kazandığını belirterek, kupanın artık Türkiye'den dışarı çıkmayacağına inandığını dile getirdi. Başkan Uztürk, Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübünün sporcu, teknik heyet ve yöneticilerini de kutladı.Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübü Başkanı Mustafa Düger ise Gürcistan'a tedirgin gittiklerini belirterek, "Orada ilk maçlar oynandıktan sonra 'Biz bu kupayı alırız.' dedik ve öyle de oldu. İlk kez organize edilen Şampiyonlar Ligi'nde kupayı Türkiye'ye getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.'' diye konuştu.Takımın teknik direktörü İsmail Temiz de Gürcistan'da zor şartlarda mücadele ettiklerini dile getirerek, ''Yine bir ilke imza attık ve ilk kez düzenlenen kupayı Türkiye'ye getirdik. Daha öncesinde Osmanlıspor olarak ilk Süper Lig şampiyonluğunu ve federasyon kupasını da kazanmıştık. Orada yürekleri ile mücadele eden futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.Konuşmaların ardından Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübünün futbolcuları, teknik kadrosu, yöneticileri ve taraftarları, objektiflere poz verdi.
- Gürcistan'da ilk kez düzenlenen EAFF Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübünün oyuncuları, Ankara'da törenle karşılandı


ANKARA (AA) - Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) tarafından Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te düzenlenen Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübü, Türkiye'ye döndü.

Batıkent'teki bir halı sahada düzenlenen törende Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübü, tezahüratlar ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk, törende yaptığı konuşmada, ilk kez düzenlenen organizasyonu bir Türk takımının kazandığını belirterek, kupanın artık Türkiye'den dışarı çıkmayacağına inandığını dile getirdi. Başkan Uztürk, Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübünün sporcu, teknik heyet ve yöneticilerini de kutladı.

Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübü Başkanı Mustafa Düger ise Gürcistan'a tedirgin gittiklerini belirterek, "Orada ilk maçlar oynandıktan sonra 'Biz bu kupayı alırız.' dedik ve öyle de oldu. İlk kez organize edilen Şampiyonlar Ligi'nde kupayı Türkiye'ye getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.'' diye konuştu.

Takımın teknik direktörü İsmail Temiz de Gürcistan'da zor şartlarda mücadele ettiklerini dile getirerek, ''Yine bir ilke imza attık ve ilk kez düzenlenen kupayı Türkiye'ye getirdik. Daha öncesinde Osmanlıspor olarak ilk Süper Lig şampiyonluğunu ve federasyon kupasını da kazanmıştık. Orada yürekleri ile mücadele eden futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübünün futbolcuları, teknik kadrosu, yöneticileri ve taraftarları, objektiflere poz verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.