pendik escort bayan
ak

Şampiyon Takım Ödüllendirildi

12.06.2019 - 14:13, Güncelleme: 12.06.2019 - 14:13
 

Şampiyon Takım Ödüllendirildi

KAYSERİ (AA) - İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Okul Sporları Yıldız Kızlar Türkiye Futsal Şampiyonu...

KAYSERİ (AA) - İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Okul Sporları Yıldız Kızlar Türkiye Futsal Şampiyonu TOKİ Şehit Levent Çetinkaya Ortaokulu kız takımını ziyaret etti.İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ekinci ve Eskici, okullarında ziyaret ettikleri öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.Her öğrencinin bir sosyal faaliyetle uğraşmasını istediklerini ifade eden Ekinci, öğrencilerin başarılarının kendilerini de mutlu ettiğini belirtti.Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ise "Öğrenci ve idarecilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. İlimizde, okul sporlarında ve kulüpler bazında yaptığımız çalışmaların karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.Başarılı sporculara çeşitli hediyeler verildi.
KAYSERİ (AA) - İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Okul Sporları Yıldız Kızlar Türkiye Futsal Şampiyonu...

KAYSERİ (AA) - İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Okul Sporları Yıldız Kızlar Türkiye Futsal Şampiyonu TOKİ Şehit Levent Çetinkaya Ortaokulu kız takımını ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ekinci ve Eskici, okullarında ziyaret ettikleri öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.

Her öğrencinin bir sosyal faaliyetle uğraşmasını istediklerini ifade eden Ekinci, öğrencilerin başarılarının kendilerini de mutlu ettiğini belirtti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ise "Öğrenci ve idarecilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. İlimizde, okul sporlarında ve kulüpler bazında yaptığımız çalışmaların karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Başarılı sporculara çeşitli hediyeler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.