pendik escort bayan
ak

Şampiyon Taha Akgül yüksek lisans diplomasını aldı

25.04.2019 - 19:38, Güncelleme: 25.04.2019 - 19:38
 

Şampiyon Taha Akgül yüksek lisans diplomasını aldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Yüksek Lisans öğrenciliğini başarı ile tamamlayan Taha Akgül diplomasını Rektör...

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Yüksek Lisans öğrenciliğini başarı ile tamamlayan Taha Akgül diplomasını Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız'ın elinden aldı.Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest stil 125 kiloda altın madalya kazanan milli güreşçi Taha Akgül, Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız'ı ziyaret etti. Spordaki başarısının yanında akademik alanda da başarılı bir şekilde yoluna devam eden Türkiye'nin ve Sivas'ın gururu Avrupa şampiyonu Taha Akgül ziyarette yaptığı konuşmada, "Her şampiyon olmamdan önce ülkemizi, sonra Sivas'ı daha sonra ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'ni temsil ediyorum. Hamd olsun yüksek lisansımı da bitirdim. Diplomamı sağ olsun bugün Sayın Rektörümüz teslim etti. İnşallah yabancı dil sınavını da halledip doktora için yine kendi üniversitemizde kariyerimi geliştirmeyi düşünüyorum. Hem mektepli hem alaylı olarak Türk sporuna hizmet etmeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Taha Akgül bir başarıya daha imza attı. İnşallah daha büyük başarılara imza atacağını biliyoruz. Bizim için sevindirici bir durum. Hem hemşehrimiz olması hem de üniversitemizde yüksek lisans yapıyor olması. İnşallah bundan sonra üniversitemizde doktorasına da devam edecek. 7'nci kez Avrupa şampiyonu olması önemli fakat bunun sayısının daha da çoğalacağını biliyoruz. Taha Akgül'ü tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.Ziyaret toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Yüksek Lisans öğrenciliğini başarı ile tamamlayan Taha Akgül diplomasını Rektör...
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Yüksek Lisans öğrenciliğini başarı ile tamamlayan Taha Akgül diplomasını Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız'ın elinden aldı.

Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest stil 125 kiloda altın madalya kazanan milli güreşçi Taha Akgül, Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız'ı ziyaret etti. Spordaki başarısının yanında akademik alanda da başarılı bir şekilde yoluna devam eden Türkiye'nin ve Sivas'ın gururu Avrupa şampiyonu Taha Akgül ziyarette yaptığı konuşmada, "Her şampiyon olmamdan önce ülkemizi, sonra Sivas'ı daha sonra ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'ni temsil ediyorum. Hamd olsun yüksek lisansımı da bitirdim. Diplomamı sağ olsun bugün Sayın Rektörümüz teslim etti. İnşallah yabancı dil sınavını da halledip doktora için yine kendi üniversitemizde kariyerimi geliştirmeyi düşünüyorum. Hem mektepli hem alaylı olarak Türk sporuna hizmet etmeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Taha Akgül bir başarıya daha imza attı. İnşallah daha büyük başarılara imza atacağını biliyoruz. Bizim için sevindirici bir durum. Hem hemşehrimiz olması hem de üniversitemizde yüksek lisans yapıyor olması. İnşallah bundan sonra üniversitemizde doktorasına da devam edecek. 7'nci kez Avrupa şampiyonu olması önemli fakat bunun sayısının daha da çoğalacağını biliyoruz. Taha Akgül'ü tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.