pendik escort bayan
ak

Şamil Çinaz'dan Bursaspor'a Veda

03.07.2017 - 17:18, Güncelleme: 03.07.2017 - 17:18
 

Şamil Çinaz'dan Bursaspor'a Veda

- Kayserispor ile sözleşme imzalayan Şamil Çinaz: "Yeşil-beyazlı formayı giydiğim 4 sezon boyunca bana desteklerini esirgemeyen tüm Bursasporlulara teşekkür ederim"

BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan orta saha oyuncusu Şamil Çinaz, Bursaspor camiasına veda etti.Şamil Çinaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 sezon süresince formasını terlettiği Bursaspor ile olan sözleşmesinin sona erdiğini hatırlatarak, yeşil-beyazlı kulüpten ayrıldığını söyledi.Her profesyonel futbolcu gibi kendisine gelen teklifleri değerlendirdiğini ve bunun sonucunda Türk futbolunun önemli kulüplerinden Kayserispor ile 2 yıllığına anlaştığını dile getiren Şamil Çinaz, "Yeşil-beyazlı formayı giydiğim 4 sezon boyunca bana desteklerini esirgemeyen tüm Bursasporlulara teşekkür ederim. Güzel anılarla Bursa'dan ayrılıyorum. Bursaspor'a da bundan sonra başarılar diliyorum." dedi. Şamil Çinaz, yeni sezonda Kayserispor formasıyla mücadele edeceğini vurgulayarak, "Bundan sonra Kayserispor'un başarısı için ter dökeceğim. Bana inananları, güvenenleri mahcup etmemek için elimden geldiğince mücadele edeceğim. Bu kapsamda bana kucak açan Kayserispor Kulübüne, başkanına, yönetim kuruluna ve büyük Kayserispor taraftarına da teşekkür ve selamlarımı iletiyorum. Yeni takımımla sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum." diye konuştu.
- Kayserispor ile sözleşme imzalayan Şamil Çinaz: "Yeşil-beyazlı formayı giydiğim 4 sezon boyunca bana desteklerini esirgemeyen tüm Bursasporlulara teşekkür ederim"


BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan orta saha oyuncusu Şamil Çinaz, Bursaspor camiasına veda etti.

Şamil Çinaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 sezon süresince formasını terlettiği Bursaspor ile olan sözleşmesinin sona erdiğini hatırlatarak, yeşil-beyazlı kulüpten ayrıldığını söyledi.

Her profesyonel futbolcu gibi kendisine gelen teklifleri değerlendirdiğini ve bunun sonucunda Türk futbolunun önemli kulüplerinden Kayserispor ile 2 yıllığına anlaştığını dile getiren Şamil Çinaz, "Yeşil-beyazlı formayı giydiğim 4 sezon boyunca bana desteklerini esirgemeyen tüm Bursasporlulara teşekkür ederim. Güzel anılarla Bursa'dan ayrılıyorum. Bursaspor'a da bundan sonra başarılar diliyorum." dedi.

Şamil Çinaz, yeni sezonda Kayserispor formasıyla mücadele edeceğini vurgulayarak, "Bundan sonra Kayserispor'un başarısı için ter dökeceğim. Bana inananları, güvenenleri mahcup etmemek için elimden geldiğince mücadele edeceğim. Bu kapsamda bana kucak açan Kayserispor Kulübüne, başkanına, yönetim kuruluna ve büyük Kayserispor taraftarına da teşekkür ve selamlarımı iletiyorum. Yeni takımımla sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.