pendik escort bayan
ak

Sami AYDIN Seçim Çalışmalarına Resmen Başladı

17.12.2013 - 11:23, Güncelleme: 17.12.2013 - 11:23
 

Sami AYDIN Seçim Çalışmalarına Resmen Başladı

Birkaç gün önce deneyimli siyasetçi Hacı Bekir Karakoç başkanlığında kurulan ak parti Sivas seçim koordinasyon merkezi yerel seçimlerde yapılacak tüm faaliyetlere ve alınacak kararlara şekil vermeye başladı.

 Bu kapsamda ak partinin Sivas belediye başkan adayı olan mimar Sami Aydın’a yol haritası çizen seçim koordinasyon merkezi, Aydın’ı il özel idaresi ile tapu kadastro 20’inci bölge müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in “Ailelerin umudu gerçek oluyor” projesiyle Sivas’ın ilk devlet destekli bebeği olan Minik Fatma, ile buluşturdu. İlk Ziyaret İl Özel İdaresi ile başladı. Burada ilk olarak Genel Sekreter Salih Ayhan’ı makamında ziyaret eden belediye başkan adayı mimar sami Aydın, ardından ise İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata’yı ziyaret ettikten sonra, kurum içerisindeki personellerle bir araya geldi. Daha sonra Yukarı Tekke Sıra mezarlığında bugün hayatını kaybeden vatandaşların defin törenine katılan Aydın, burada da merhum ve merhume Ömer temiz, Emine Akkaya, Nazım Duman, Turan Yılmaz, Siyami Karahan ve Lütfiye Yıldırım’ın ailelerine taziyelerini sundu. Başkan Aydın’ın bugün ki son durağı ise Kılavuz Mahallesinde bulunan İl Özel İdaresi Ek Binası ile Tapu ve Kadastro 20. Bölge Müdürlüğü oldu. Burada da çalışan personellerle bir süre görüşen Aydın, Sivas’ın geleceği için 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde destek istedi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in “Ailelerin umudu gerçek oluyor” projesiyle Sivas’ın ilk devlet destekli bebeği olan Minik Fatma, 15 gün önce dünyaya geldi. Dün ana haber bültenimizde ekranlarınıza taşıdığımız 17 yıllık özlem haberinin ardından, bugün Fatma bebeği ziyaret etti.. Bakan Fatma Şahin adı verilen Fatma bebeğin Ahmet Turan Gazi Mahallesinde oturan ailesini ziyaret eden AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın ile ak parti il Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, burada Saadet-Ahmet Turan Kaya çiftinin de mutluğunu paylaşarak, Kaya çiftini tebrik ettiler. SİVAS SEÇİM
Birkaç gün önce deneyimli siyasetçi Hacı Bekir Karakoç başkanlığında kurulan ak parti Sivas seçim koordinasyon merkezi yerel seçimlerde yapılacak tüm faaliyetlere ve alınacak kararlara şekil vermeye başladı.

 Bu kapsamda ak partinin Sivas belediye başkan adayı olan mimar Sami Aydın’a yol haritası çizen seçim koordinasyon merkezi, Aydın’ı il özel idaresi ile tapu kadastro 20’inci bölge müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in “Ailelerin umudu gerçek oluyor” projesiyle Sivas’ın ilk devlet destekli bebeği olan Minik Fatma, ile buluşturdu.

İlk Ziyaret İl Özel İdaresi ile başladı. Burada ilk olarak Genel Sekreter Salih Ayhan’ı makamında ziyaret eden belediye başkan adayı mimar sami Aydın, ardından ise İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata’yı ziyaret ettikten sonra, kurum içerisindeki personellerle bir araya geldi.

Daha sonra Yukarı Tekke Sıra mezarlığında bugün hayatını kaybeden vatandaşların defin törenine katılan Aydın, burada da merhum ve merhume Ömer temiz, Emine Akkaya, Nazım Duman, Turan Yılmaz, Siyami Karahan ve Lütfiye Yıldırım’ın ailelerine taziyelerini sundu.

Başkan Aydın’ın bugün ki son durağı ise Kılavuz Mahallesinde bulunan İl Özel İdaresi Ek Binası ile Tapu ve Kadastro 20. Bölge Müdürlüğü oldu. Burada da çalışan personellerle bir süre görüşen Aydın, Sivas’ın geleceği için 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde destek istedi.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in “Ailelerin umudu gerçek oluyor” projesiyle Sivas’ın ilk devlet destekli bebeği olan Minik Fatma, 15 gün önce dünyaya geldi. Dün ana haber bültenimizde ekranlarınıza taşıdığımız 17 yıllık özlem haberinin ardından, bugün Fatma bebeği ziyaret etti..

Bakan Fatma Şahin adı verilen Fatma bebeğin Ahmet Turan Gazi Mahallesinde oturan ailesini ziyaret eden AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın ile ak parti il Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, burada Saadet-Ahmet Turan Kaya çiftinin de mutluğunu paylaşarak, Kaya çiftini tebrik ettiler. SİVAS SEÇİM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.