pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Samassa 5 maç sonra forma giydi

21.01.2021 - 22:53, Güncelleme: 21.01.2021 - 22:53
 

Samassa 5 maç sonra forma giydi

Fenerbahçe maçında 11'de yer alan DG Sivasspor'un kalecisi Mamadou Samassa, 5 maç sonra forma giydi.

Fenerbahçe maçında 11'de yer alan DG Sivasspor'un kalecisi Mamadou Samassa, 5 maç sonra forma giydi. 30 yaşındaki futbolcu son olarak 3-0 mağlup oldukları Beşiktaş maçında forma giymişti.Sivasspor'da en son 28 Aralık 2020'de oynanan Beşiktaş mücadelesinde yer alan file bekçisi Mamadou Samassa, sonrasında oynanan 4 lig, 1 de kupa maçında görev alamadı. Malili kaleci, Fenerbahçe maçında Teknik Direktör Rıza Çalımbay tarafından 11'de şans verildi.25 gün sonra kaleye geçtiKırmızı-beyazlıların oyuncusu Samassa Fenerbahçe ile oynanan maçta formasına kavuşurken, 25 gün sonra yeşil sahalara döndü.
Fenerbahçe maçında 11'de yer alan DG Sivasspor'un kalecisi Mamadou Samassa, 5 maç sonra forma giydi.
Fenerbahçe maçında 11'de yer alan DG Sivasspor'un kalecisi Mamadou Samassa, 5 maç sonra forma giydi. 30 yaşındaki futbolcu son olarak 3-0 mağlup oldukları Beşiktaş maçında forma giymişti.

Sivasspor'da en son 28 Aralık 2020'de oynanan Beşiktaş mücadelesinde yer alan file bekçisi Mamadou Samassa, sonrasında oynanan 4 lig, 1 de kupa maçında görev alamadı. Malili kaleci, Fenerbahçe maçında Teknik Direktör Rıza Çalımbay tarafından 11'de şans verildi.

25 gün sonra kaleye geçti

Kırmızı-beyazlıların oyuncusu Samassa Fenerbahçe ile oynanan maçta formasına kavuşurken, 25 gün sonra yeşil sahalara döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.