pendik escort bayan
ak

Salomon Kapadokya Ultra Trail Koşusu

21.10.2017 - 23:18, Güncelleme: 21.10.2017 - 23:18
 

Salomon Kapadokya Ultra Trail Koşusu

- 64 ülkeden bin 680 sporcunun katıldığı 30, 60 ve 110 kilometrelik koşular tamamlandı- 110 kilometrelik parkuru erkeklerde Litvanyalı Gediminas Grinius, kadınlarda Bulgar Maria Nikolava birinci tamamladı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, 64 ülkeden bin 680 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Salomon Kapadokya Ultra Trail Koşusu'nda liderler belli oldu. Ürgüp şehir merkezinden başlangıcı verilen yarışlarda sporcular 30, 60 ve 110 kilometrelik patika parkurda ter döktü. Sporcular, Ürgüp, Ortahisar, Uçhisar, Göreme beldesi ile Çavuşin, İbrahimpaşa, Taşkınpaşa, Cemil ve Mustafapaşa köyünü içeren güzergahları takip ederek yeniden başlama noktasına ulaşıp parkuru tamamladı.110 kilometre uzunluğundaki parkuru 10 saat 56 dakikada tamamlayarak erkekler kategorisinde birinci olan Litvanyalı atlet Gediminas Grinius (38), AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışa iyi hazırlandığını söyledi.Grinius, şöyle konuştu: "UNESCO'nun dünya mirası alanı Kapadokya'da benim günüm oldu. Ailem ve arkadaşlarım başarıya ulaşmam için bana güç verdi. Daha önce Kapadokya'yı bu yarışa hazırlanmak için üç defa ziyaret ettim. Parkuru iyi tanıdım, yarış için en büyük hazırlığım buydu. Kapadokya, benzersiz bir deneyim sunuyor. Bunu başka hiçbir yerde bulamazsınız, her koşucunun bu tecrübeyi edinmesi lazım." Etkinlik, yarın düzenlenecek Salcano Kapadokya Çocuk Koşusu'nun ardından ödül töreniyle sona erecek.Yarışlarda kategorilere göre alınan sonuçlar şöyle:Erkekler 30 kilometre:1. Ahmet Arslan (Türkiye)2. Alexander Konstantinev (Rusya)3. Kamil İnak (Türkiye)Erkekler 60 kilometre:1. Moritz Auf Der Heide (Almanya)2. Mohamed El-Morabity (Fas)3. Mirko Cocco (İtalya)Erkekler 110 kilometre:1. Gediminas Grinius (Litvanya)2. Andrey Gridin (Bulgaristan)3. Radu Milea (Romanya)Kadınlar 30 kilometre:1. Catherine Martens (Belçika)2. Diana Musatova (Rusya)3. Daniela Marin (Romanya) Kadınlar 60 kilometre: 1. Meryem Kılınç Gündoğdu (Türkiye)2. Natalie White (İngiltere)3. Georgeta Manolache (Romanya)Kadınlar 110 kilometre:1. Maria Nikolava (Bulgaristan)2. Cristiana Follador (İtalya)3. Elena Polyakava (Rusya)
- 64 ülkeden bin 680 sporcunun katıldığı 30, 60 ve 110 kilometrelik koşular tamamlandı- 110 kilometrelik parkuru erkeklerde Litvanyalı Gediminas Grinius, kadınlarda Bulgar Maria Nikolava birinci tamamladı


NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, 64 ülkeden bin 680 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Salomon Kapadokya Ultra Trail Koşusu'nda liderler belli oldu.

Ürgüp şehir merkezinden başlangıcı verilen yarışlarda sporcular 30, 60 ve 110 kilometrelik patika parkurda ter döktü.

Sporcular, Ürgüp, Ortahisar, Uçhisar, Göreme beldesi ile Çavuşin, İbrahimpaşa, Taşkınpaşa, Cemil ve Mustafapaşa köyünü içeren güzergahları takip ederek yeniden başlama noktasına ulaşıp parkuru tamamladı.

110 kilometre uzunluğundaki parkuru 10 saat 56 dakikada tamamlayarak erkekler kategorisinde birinci olan Litvanyalı atlet Gediminas Grinius (38), AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışa iyi hazırlandığını söyledi.

Grinius, şöyle konuştu:

"UNESCO'nun dünya mirası alanı Kapadokya'da benim günüm oldu. Ailem ve arkadaşlarım başarıya ulaşmam için bana güç verdi. Daha önce Kapadokya'yı bu yarışa hazırlanmak için üç defa ziyaret ettim. Parkuru iyi tanıdım, yarış için en büyük hazırlığım buydu. Kapadokya, benzersiz bir deneyim sunuyor. Bunu başka hiçbir yerde bulamazsınız, her koşucunun bu tecrübeyi edinmesi lazım."

Etkinlik, yarın düzenlenecek Salcano Kapadokya Çocuk Koşusu'nun ardından ödül töreniyle sona erecek.

Yarışlarda kategorilere göre alınan sonuçlar şöyle:


Erkekler 30 kilometre:

1. Ahmet Arslan (Türkiye)

2. Alexander Konstantinev (Rusya)

3. Kamil İnak (Türkiye)


Erkekler 60 kilometre:

1. Moritz Auf Der Heide (Almanya)

2. Mohamed El-Morabity (Fas)

3. Mirko Cocco (İtalya)


Erkekler 110 kilometre:

1. Gediminas Grinius (Litvanya)

2. Andrey Gridin (Bulgaristan)

3. Radu Milea (Romanya)


Kadınlar 30 kilometre:

1. Catherine Martens (Belçika)

2. Diana Musatova (Rusya)

3. Daniela Marin (Romanya)


Kadınlar 60 kilometre:

1. Meryem Kılınç Gündoğdu (Türkiye)

2. Natalie White (İngiltere)

3. Georgeta Manolache (Romanya)


Kadınlar 110 kilometre:

1. Maria Nikolava (Bulgaristan)

2. Cristiana Follador (İtalya)

3. Elena Polyakava (Rusya)


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.