pendik escort bayan
ak

Salça Kavanozundan Uyuşturucu Çıktı

26.12.2016 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2016 - 13:48
 

Salça Kavanozundan Uyuşturucu Çıktı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, uyuşturucu sattıkları iddiasıyla yakalanan 2 zanlının taşıdığı salça kavanozunda 400 gram esrar ve 4 uyuşturucu hap...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, uyuşturucu sattıkları iddiasıyla yakalanan 2 zanlının taşıdığı salça kavanozunda 400 gram esrar ve 4 uyuşturucu hap ele geçirildi.Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu satmaktan daha önce haklarında işlem yapılan C.Y. ve T.S'yi takibe aldı.Teknik ve fiziki takip sonucu zanlıların salça kavanozunda esrar ve uyuşturucu hap taşıdıklarını belirleyen ekipler, Medrese Mahallesi'nde şüphelileri yakaladı. C.Y. ve T.S'nin taşıdığı kavanozlardaki salçayı boşaltan ekipler, satışa hazır 400 gram esrar ve 4 uyuşturucu hap buldu.Gözaltına alınan 2 zanlı, emniyete götürüldü.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, uyuşturucu sattıkları iddiasıyla yakalanan 2 zanlının taşıdığı salça kavanozunda 400 gram esrar ve 4 uyuşturucu hap...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, uyuşturucu sattıkları iddiasıyla yakalanan 2 zanlının taşıdığı salça kavanozunda 400 gram esrar ve 4 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu satmaktan daha önce haklarında işlem yapılan C.Y. ve T.S'yi takibe aldı.

Teknik ve fiziki takip sonucu zanlıların salça kavanozunda esrar ve uyuşturucu hap taşıdıklarını belirleyen ekipler, Medrese Mahallesi'nde şüphelileri yakaladı. C.Y. ve T.S'nin taşıdığı kavanozlardaki salçayı boşaltan ekipler, satışa hazır 400 gram esrar ve 4 uyuşturucu hap buldu.

Gözaltına alınan 2 zanlı, emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.