pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Saka Kuşu Avına Ceza

19.11.2018 - 14:28, Güncelleme: 19.11.2018 - 14:28
 

Saka Kuşu Avına Ceza

KONYA (AA) - Konya'nın Sarayönü ilçesinde, saka kuşu avladıkları belirlenen 3 kişiye ceza uygulandı. Alınan bilgiye göre, Sarayönü ilçesi Başhüyük...

KONYA (AA) - Konya'nın Sarayönü ilçesinde, saka kuşu avladıkları belirlenen 3 kişiye ceza uygulandı. Alınan bilgiye göre, Sarayönü ilçesi Başhüyük mevkisinde saka kuşu avlanıldığına ihbar üzerine, Jandarma Komutanlığı ve Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, operasyonda canlı olarak yakalanmış 33 saka kuşu ile avda kullanılan malzemeler ele geçirdi. Saka kuşları yeniden doğaya salındı, av malzemeleri ise imha edildi. Operasyon sonucunda saka kuşu avcılığı yaptığı belirlenen 3 kişiye de idari para cezası uygulandı.
KONYA (AA) - Konya'nın Sarayönü ilçesinde, saka kuşu avladıkları belirlenen 3 kişiye ceza uygulandı. Alınan bilgiye göre, Sarayönü ilçesi Başhüyük...

KONYA (AA) - Konya'nın Sarayönü ilçesinde, saka kuşu avladıkları belirlenen 3 kişiye ceza uygulandı.

Alınan bilgiye göre, Sarayönü ilçesi Başhüyük mevkisinde saka kuşu avlanıldığına ihbar üzerine, Jandarma Komutanlığı ve Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Ekipler, operasyonda canlı olarak yakalanmış 33 saka kuşu ile avda kullanılan malzemeler ele geçirdi.

Saka kuşları yeniden doğaya salındı, av malzemeleri ise imha edildi.

Operasyon sonucunda saka kuşu avcılığı yaptığı belirlenen 3 kişiye de idari para cezası uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.