pendik escort bayan
ak

Sahte Tarihi Eserle Dolandırıcılık İddiası

17.08.2018 - 17:38, Güncelleme: 17.08.2018 - 17:38
 

Sahte Tarihi Eserle Dolandırıcılık İddiası

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da sahte tarihi eserle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi, serbest bırakıldı.Alınan bilgiye göre,...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da sahte tarihi eserle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi, serbest bırakıldı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir ihbarı değerlendirerek çalışma başlattı.İl merkezinde bulunan bir ikamette arama yapan ekipler, eski görünümlü 128 santimetre büyüklüğünde altın renkli, üzerinde cam işlemeleri bulunan kadın figürlü bir heykel buldu.İncelenen eserin tarihi değerinin bulunmadığı, dolandırıcılık amacıyla hazırlandığı tespit edildi.Olayla ilgili gözaltına alınan R.E, E.B. ve M.A, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da sahte tarihi eserle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi, serbest bırakıldı.Alınan bilgiye göre,...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da sahte tarihi eserle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi, serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir ihbarı değerlendirerek çalışma başlattı.

İl merkezinde bulunan bir ikamette arama yapan ekipler, eski görünümlü 128 santimetre büyüklüğünde altın renkli, üzerinde cam işlemeleri bulunan kadın figürlü bir heykel buldu.

İncelenen eserin tarihi değerinin bulunmadığı, dolandırıcılık amacıyla hazırlandığı tespit edildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan R.E, E.B. ve M.A, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.