pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sahte Polis Kimliğiyle Yakalandı

15.11.2017 - 09:08, Güncelleme: 15.11.2017 - 09:08
 

Sahte Polis Kimliğiyle Yakalandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, kendisini polis olarak tanıtıp bir kadını tehdit ettiği ileri sürülen şüpheli yakalandı.Kent merkezinde ikamet eden E.G....

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, kendisini polis olarak tanıtıp bir kadını tehdit ettiği ileri sürülen şüpheli yakalandı.Kent merkezinde ikamet eden E.G. (21) isimli kadın, bir süredir görüştüğü O.D'nin (26), kendisini telefonla arayıp polis olduğunu söylediğini ve tehdit ettiğini ileri sürerek polise şikayette bulundu.Kırşehir-Kırıkkale karayolu kent girişindeki kontrol noktasında durdurulan otomobilde bulunan O.D, adına düzenlenmiş sahte polis kimliği ile gözaltına alındı.Araçta yapılan aramada, polis yeleği ve bazı malzemeler ele geçirildi."Polislik unvanını kötüye kullanma" ve "sahte evrak düzenleme" ile suçlanan zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, kendisini polis olarak tanıtıp bir kadını tehdit ettiği ileri sürülen şüpheli yakalandı.Kent merkezinde ikamet eden E.G....

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, kendisini polis olarak tanıtıp bir kadını tehdit ettiği ileri sürülen şüpheli yakalandı.

Kent merkezinde ikamet eden E.G. (21) isimli kadın, bir süredir görüştüğü O.D'nin (26), kendisini telefonla arayıp polis olduğunu söylediğini ve tehdit ettiğini ileri sürerek polise şikayette bulundu.

Kırşehir-Kırıkkale karayolu kent girişindeki kontrol noktasında durdurulan otomobilde bulunan O.D, adına düzenlenmiş sahte polis kimliği ile gözaltına alındı.

Araçta yapılan aramada, polis yeleği ve bazı malzemeler ele geçirildi.

"Polislik unvanını kötüye kullanma" ve "sahte evrak düzenleme" ile suçlanan zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.