pendik escort bayan
ak

Sahte Kimlikle Tedavi Olmaya Çalışan Terörist Yakalandı

20.10.2017 - 10:33, Güncelleme: 20.10.2017 - 10:33
 

Sahte Kimlikle Tedavi Olmaya Çalışan Terörist Yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, sahte kimlikle tedavi olmaya çalışan terör örgütü PKK/KCK mensubu kadın yakalandı. Güvenlik güçlerinden edinilen bilgiye...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, sahte kimlikle tedavi olmaya çalışan terör örgütü PKK/KCK mensubu kadın yakalandı. Güvenlik güçlerinden edinilen bilgiye göre, terör örgütü PKK/KCK üyesi H.D, kırsal alanda yakalandığı hastalığın tedavisi için Kayseri'ye geldi. Kentteki bir akrabasının yanına yerleşen ve farklı hastanelerde sahte kimlik kullanarak tedavi gören H.D, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ve özel harekat ekiplerinin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.H.D'nin, 2004'te PKK/KCK'nın kırsal alan kadrolarına katıldığı, Kandil ve Kuzey Irak'ın birçok bölümünde 11 yıl faaliyette bulunduktan sonra yakalandığı hastalık nedeniyle terör örgütü yöneticilerince tedavi için Türkiye'ye gönderildiği belirlendi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, sahte kimlikle tedavi olmaya çalışan terör örgütü PKK/KCK mensubu kadın yakalandı. Güvenlik güçlerinden edinilen bilgiye...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, sahte kimlikle tedavi olmaya çalışan terör örgütü PKK/KCK mensubu kadın yakalandı.

Güvenlik güçlerinden edinilen bilgiye göre, terör örgütü PKK/KCK üyesi H.D, kırsal alanda yakalandığı hastalığın tedavisi için Kayseri'ye geldi.

Kentteki bir akrabasının yanına yerleşen ve farklı hastanelerde sahte kimlik kullanarak tedavi gören H.D, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ve özel harekat ekiplerinin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.

H.D'nin, 2004'te PKK/KCK'nın kırsal alan kadrolarına katıldığı, Kandil ve Kuzey Irak'ın birçok bölümünde 11 yıl faaliyette bulunduktan sonra yakalandığı hastalık nedeniyle terör örgütü yöneticilerince tedavi için Türkiye'ye gönderildiği belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.