pendik escort bayan
ak

Sahte "Evrakla" Beton Mikseri Kullandığı İddiası

01.08.2017 - 13:03, Güncelleme: 01.08.2017 - 13:03
 

Sahte "Evrakla" Beton Mikseri Kullandığı İddiası

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de sahte plaka ve evrakla beton mikseri kullandığı ileri sürülen 1 kişi yakalandı.Alınan bilgiye göre, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de sahte plaka ve evrakla beton mikseri kullandığı ileri sürülen 1 kişi yakalandı.Alınan bilgiye göre, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ortaköy kavşağında yol uygulaması yaptı.İstanbul'dan Elazığ'a giden bir beton mikserini durduran ekipler, inceleme yaptı.Yapılan evrak incelemesinde beton mikserinin trafikten men edildiği, sahte bir plaka takıldığı ve mikserin sürücüsü H.U. için de sahte evrak düzenlendiği belirlendi.Miksere el koyan ekipler, sürücü H.U. hakkında yasal işlem yaptı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de sahte plaka ve evrakla beton mikseri kullandığı ileri sürülen 1 kişi yakalandı.Alınan bilgiye göre, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de sahte plaka ve evrakla beton mikseri kullandığı ileri sürülen 1 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ortaköy kavşağında yol uygulaması yaptı.

İstanbul'dan Elazığ'a giden bir beton mikserini durduran ekipler, inceleme yaptı.

Yapılan evrak incelemesinde beton mikserinin trafikten men edildiği, sahte bir plaka takıldığı ve mikserin sürücüsü H.U. için de sahte evrak düzenlendiği belirlendi.

Miksere el koyan ekipler, sürücü H.U. hakkında yasal işlem yaptı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.