pendik escort bayan
ak

Sahipsiz çanta panik yarattı

08.11.2015 - 13:34, Güncelleme: 08.11.2015 - 13:34
 

Sahipsiz çanta panik yarattı

SİVAS'ta bir lisenin bahçe duvarı yanına bırakılan şüpheli çanta bomba paniğine neden oldu.

SİVAS'ta bir lisenin bahçe duvarı yanına bırakılan şüpheli çanta bomba paniğine neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan çantadan kağıt parçaları çıktı. Kadıburhanettin Mahallesi Halil Rıfat Paşa Caddesi üzerindeki Şehit Ahmet Eyce Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yanına bırakılan çanta çevreden geçenlerin dikkatini çekti. Çevredekiler bomba olabileceği şüphesiyle durumu polise haber verdi. Bunun üzerine sevk edilen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak bölgede bulunanları bölgeden uzaklaştırdı. Cadde, çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Sevk edilen bomba imha uzmanı, çantayı uzaktan kumandalı fünye ile kontrollü olarak patlattı. Çantadan kağıt parçaları çıktı.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta bir lisenin bahçe duvarı yanına bırakılan şüpheli çanta bomba paniğine neden oldu.

SİVAS'ta bir lisenin bahçe duvarı yanına bırakılan şüpheli çanta bomba paniğine neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan çantadan kağıt parçaları çıktı.

Kadıburhanettin Mahallesi Halil Rıfat Paşa Caddesi üzerindeki Şehit Ahmet Eyce Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yanına bırakılan çanta çevreden geçenlerin dikkatini çekti. Çevredekiler bomba olabileceği şüphesiyle durumu polise haber verdi. Bunun üzerine sevk edilen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak bölgede bulunanları bölgeden uzaklaştırdı. Cadde, çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Sevk edilen bomba imha uzmanı, çantayı uzaktan kumandalı fünye ile kontrollü olarak patlattı. Çantadan kağıt parçaları çıktı.

FOTOĞRAFLI

Sahipsiz çanta panik yarattı

Sahipsiz çanta panik yarattı

Sahipsiz çanta panik yarattı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.