pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sahipli Kedi Ve Köpekler İçin Kuduz Aşısı Kampanyası

24.11.2017 - 17:23, Güncelleme: 24.11.2017 - 17:23
 

Sahipli Kedi Ve Köpekler İçin Kuduz Aşısı Kampanyası

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi tarafından ilçedeki sahipli köpek ve kediler için ücretsiz kuduz aşısı kampanyası başlatıldı. Çubuk Belediyesi Sağlık...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi tarafından ilçedeki sahipli köpek ve kediler için ücretsiz kuduz aşısı kampanyası başlatıldı. Çubuk Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Mehmet Akif Topçu, yaptığı açıklamada, yapılan aşılamayla kuduz riskini ortadan kaldırmayı, ilçedeki sahipli köpekleri kontrol altına almayı amaçladıklarını söyledi. Kampanyaya ilginin yoğun olmasını beklediklerini ifade eden Topçu, kampanyanın çok önemli olduğuna vurgu yaptı.Telafisi mümkün olmayan herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için mutlaka köpeklerin aşılanması gerektiğini aktaran Topçu, "Biz belediye olarak bu tür kampanyalar yaparak ilçemizdeki köpek popülasyonunun sağlık kontrollerinden geçirmeyi hedefliyoruz. Bu yılki kampanyamızla yaklaşık 600 sahipli köpeğin aşılamasını yaparak kayıt altına almayı hedefliyoruz. Evlerinde köpek besleyen tüm vatandaşlarımız müdürlüğümüzün 837 30 75 numaralı telefonunu arayarak kampanya hakkında detaylı bilgi alabilecekler." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi tarafından ilçedeki sahipli köpek ve kediler için ücretsiz kuduz aşısı kampanyası başlatıldı. Çubuk Belediyesi Sağlık...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi tarafından ilçedeki sahipli köpek ve kediler için ücretsiz kuduz aşısı kampanyası başlatıldı.

Çubuk Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Mehmet Akif Topçu, yaptığı açıklamada, yapılan aşılamayla kuduz riskini ortadan kaldırmayı, ilçedeki sahipli köpekleri kontrol altına almayı amaçladıklarını söyledi.

Kampanyaya ilginin yoğun olmasını beklediklerini ifade eden Topçu, kampanyanın çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Telafisi mümkün olmayan herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için mutlaka köpeklerin aşılanması gerektiğini aktaran Topçu, "Biz belediye olarak bu tür kampanyalar yaparak ilçemizdeki köpek popülasyonunun sağlık kontrollerinden geçirmeyi hedefliyoruz.

Bu yılki kampanyamızla yaklaşık 600 sahipli köpeğin aşılamasını yaparak kayıt altına almayı hedefliyoruz. Evlerinde köpek besleyen tüm vatandaşlarımız müdürlüğümüzün 837 30 75 numaralı telefonunu arayarak kampanya hakkında detaylı bilgi alabilecekler." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.