pendik escort bayan
ak

Şahin Yeniden Oda Başkanı Seçildi

21.01.2018 - 17:23, Güncelleme: 21.01.2018 - 17:23
 

Şahin Yeniden Oda Başkanı Seçildi

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odasında, Ahmet Şahin yeniden başkanlığa seçildi. Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu, ilçedeki...

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odasında, Ahmet Şahin yeniden başkanlığa seçildi. Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu, ilçedeki bir düğün salonunda yapıldı. Mevcut başkan Ahmet Şahin'in yanı sıra Güray Çevirme ve Fatih Nazım Çiftçi'nin başkanlık için aday olduğu genel kurulda, odaya kayıtlı 440 üyeden 372'si oy kullandı. Seçim sonucunda 148 oy alan Şahin, bir oy farkla Güray Çevirme'nin önünde yer alarak yeniden başkanlığa seçildi. Genel kurulda diğer aday Fatih Nazım Çiftçi 68 oy aldı, 9 oy da geçersiz sayıldı. Şahin, seçim sonucunun açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yaparak, diğer adayları kutladı ve birlik mesajı verdi.
NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odasında, Ahmet Şahin yeniden başkanlığa seçildi. Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu, ilçedeki...

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odasında, Ahmet Şahin yeniden başkanlığa seçildi.

Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu, ilçedeki bir düğün salonunda yapıldı.

Mevcut başkan Ahmet Şahin'in yanı sıra Güray Çevirme ve Fatih Nazım Çiftçi'nin başkanlık için aday olduğu genel kurulda, odaya kayıtlı 440 üyeden 372'si oy kullandı.

Seçim sonucunda 148 oy alan Şahin, bir oy farkla Güray Çevirme'nin önünde yer alarak yeniden başkanlığa seçildi. Genel kurulda diğer aday Fatih Nazım Çiftçi 68 oy aldı, 9 oy da geçersiz sayıldı.

Şahin, seçim sonucunun açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yaparak, diğer adayları kutladı ve birlik mesajı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.