pendik escort bayan
ak

Sahibinden.com'dan Ustalara 400 Binden Fazla Yeni İş Fırsatı

Spor 22.05.2017 - 11:48, Güncelleme: 22.05.2017 - 11:48
 

Sahibinden.com'dan Ustalara 400 Binden Fazla Yeni İş Fırsatı

"Ustalar ve Hizmetler" kategorisi, işinin ustalarına son bir yılda 81 ilde 400 binin üzerinde yeni iş fırsatı sağladı

İSTANBUL (AA) - sahibinden.com'un nakliyattan ev tadilatına, elektrik işlerinden koltuk döşemeye, oto tamirine kadar birçok ustanın yer aldığı "Ustalar ve Hizmetler" kategorisi, işinin ustalarına sın bir yılda 400 binden fazla yeni iş fırsatı sağladı. sahibinden.com'dan yapılan açıklamaya göre, "Ustalar ve Hizmetler" kategorisi, üye sayısını geçen yılın nisan ayına oranla yüzde 19 artırdı.sahibinden.com, "Ustalar ve Hizmetler" kategorisinde sisteme kayıtlı olan ustalara son bir yılda 81 ilde 400 binin üzerinde yeni iş fırsatı sağladı.Son bir yılda en çok oto modifiye hizmetleri, nakliyat, oto lastik tamiri, ev tadilatı & dekorasyon hizmetlerinin arandığı "Ustalar ve Hizmetler" kategorisinde yer alan ustaların verdikleri hizmet karşılığında aldıkları ücret üzerinden herhangi bir komisyon alınmıyor.Açıklamada görüşlerine yer verilen sahibinden.com İş, Servis ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Bora Biçer, "Ustalar ve Hizmetler" kategorisinin ülke genelinde yoğun ilgi gördüğünü belirterek, şunları kaydetti: "Ustalar ve Hizmetler kategorimizle, el emeği ile çalışan ustalar için önemli bir tanıtım ve iş platformu sağlarken, hizmet arayanlara da hizmet alabilecekleri usta ve firmaları kolayca bulup seçebilecekleri bir kaynak sunuyoruz. Ustalar ve Hizmetler kategorisinde yer alan tüm hizmet sağlayıcılarımız kimlik ve ticari bilgileri ile birlikte sitemiz tarafından doğrulanıyor. Bununla birlikte hizmet alanların, ustaları puanlayabildiği ve yorumlarını paylaştıkları bir sistemimiz de var. Kurduğumuz değerlendirme sistemi sayesinde hizmet arayanlar, almak istedikleri hizmetin ustasını yapılan yorumlara bakarak seçebiliyor. İşin ustaları da verdikleri hizmetin kalitesi doğrultusunda aldıkları yorumlar sayesinde daha fazla tercih edilip müşterilerini ve gelirlerini artırma fırsatı buluyor."
"Ustalar ve Hizmetler" kategorisi, işinin ustalarına son bir yılda 81 ilde 400 binin üzerinde yeni iş fırsatı sağladı

İSTANBUL (AA) - sahibinden.com'un nakliyattan ev tadilatına, elektrik işlerinden koltuk döşemeye, oto tamirine kadar birçok ustanın yer aldığı "Ustalar ve Hizmetler" kategorisi, işinin ustalarına sın bir yılda 400 binden fazla yeni iş fırsatı sağladı.

sahibinden.com'dan yapılan açıklamaya göre, "Ustalar ve Hizmetler" kategorisi, üye sayısını geçen yılın nisan ayına oranla yüzde 19 artırdı.

sahibinden.com, "Ustalar ve Hizmetler" kategorisinde sisteme kayıtlı olan ustalara son bir yılda 81 ilde 400 binin üzerinde yeni iş fırsatı sağladı.

Son bir yılda en çok oto modifiye hizmetleri, nakliyat, oto lastik tamiri, ev tadilatı & dekorasyon hizmetlerinin arandığı "Ustalar ve Hizmetler" kategorisinde yer alan ustaların verdikleri hizmet karşılığında aldıkları ücret üzerinden herhangi bir komisyon alınmıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen sahibinden.com İş, Servis ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Bora Biçer, "Ustalar ve Hizmetler" kategorisinin ülke genelinde yoğun ilgi gördüğünü belirterek, şunları kaydetti:

"Ustalar ve Hizmetler kategorimizle, el emeği ile çalışan ustalar için önemli bir tanıtım ve iş platformu sağlarken, hizmet arayanlara da hizmet alabilecekleri usta ve firmaları kolayca bulup seçebilecekleri bir kaynak sunuyoruz. Ustalar ve Hizmetler kategorisinde yer alan tüm hizmet sağlayıcılarımız kimlik ve ticari bilgileri ile birlikte sitemiz tarafından doğrulanıyor. Bununla birlikte hizmet alanların, ustaları puanlayabildiği ve yorumlarını paylaştıkları bir sistemimiz de var. Kurduğumuz değerlendirme sistemi sayesinde hizmet arayanlar, almak istedikleri hizmetin ustasını yapılan yorumlara bakarak seçebiliyor. İşin ustaları da verdikleri hizmetin kalitesi doğrultusunda aldıkları yorumlar sayesinde daha fazla tercih edilip müşterilerini ve gelirlerini artırma fırsatı buluyor."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.