pendik escort bayan
ak

Sahibinden.com’daki İlginç İlanların Yeni Yıldızı: Star Wars Tasarımlı Ev

29.11.2018 - 17:03, Güncelleme: 29.11.2018 - 17:03
 

Sahibinden.com’daki İlginç İlanların Yeni Yıldızı: Star Wars Tasarımlı Ev

İSTANBUL (AA) - sahibinden.com’un 44 milyondan fazla kullanıcısının en çok ziyaret ettiği bölümlerden biri olan “İlginç İlanlar” köşesinin yeni...

İSTANBUL (AA) - sahibinden.com’un 44 milyondan fazla kullanıcısının en çok ziyaret ettiği bölümlerden biri olan “İlginç İlanlar” köşesinin yeni yıldızı, 6 milyon aktif ilan arasından sıyrılarak “Star Wars Tasarımlı Muhteşem Ev” oldu. sahibinden.com açıklamasına göre, dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayranı olan Star Wars serisinin estirdiği fırtına, İstanbul Bomonti’de Star Wars konseptinde hazırlanmış ev tasarımına yansıdı. Kendine has yaratıcı tarzı ve dekorasyonuyla binlerce Star Wars meraklısının ilgisini üzerine toplayan 4 katlı müstakil bina, şimdiden sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medya üzerinden bu ilginç tasarımlı ev hakkında kullanıcılar çok sayıda yorumda bulundu.
İSTANBUL (AA) - sahibinden.com’un 44 milyondan fazla kullanıcısının en çok ziyaret ettiği bölümlerden biri olan “İlginç İlanlar” köşesinin yeni...

İSTANBUL (AA) - sahibinden.com’un 44 milyondan fazla kullanıcısının en çok ziyaret ettiği bölümlerden biri olan “İlginç İlanlar” köşesinin yeni yıldızı, 6 milyon aktif ilan arasından sıyrılarak “Star Wars Tasarımlı Muhteşem Ev” oldu.

sahibinden.com açıklamasına göre, dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayranı olan Star Wars serisinin estirdiği fırtına, İstanbul Bomonti’de Star Wars konseptinde hazırlanmış ev tasarımına yansıdı. Kendine has yaratıcı tarzı ve dekorasyonuyla binlerce Star Wars meraklısının ilgisini üzerine toplayan 4 katlı müstakil bina, şimdiden sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medya üzerinden bu ilginç tasarımlı ev hakkında kullanıcılar çok sayıda yorumda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.