pendik escort bayan
ak

Sahibinden.com'da Kiralık Yazlık İlanlarına İlgi Arttı

Spor 18.04.2019 - 12:25, Güncelleme: 18.04.2019 - 12:25
 

Sahibinden.com'da Kiralık Yazlık İlanlarına İlgi Arttı

sahibinden.com'un mart verilerine göre, kiralık yazlık ilanlarına ilgi, ocak ayına göre yüzde 120 artış gösterdi

İSTANBUL (AA) - e-ticaret platformu sahibinden.com'un mart ayı verilerine göre, kiralık yazlık ilanlarına ilgi, ocak ayına göre yüzde 120 arttı.sahibinden.com'dan yapılan açıklamaya göre, mevsim bahardan yaza doğru ilerlerken, şehir hayatının yoğun temposundan uzaklaşıp yazın keyfini çıkarmak isteyenler için kiralık yazlık konut ilanları sahibinden.com’da en dikkati çeken başlıklar arasında yerini alıyor. sahibinden.com'un mart ayı verilerine göre, kiralık yazlık ilanlarına ilgi ocak ayına göre yüzde 120 artış gösterdi. Yılın ilk 3 ayında en çok Bodrum, Çeşme, Manavgat, Kuşadası ve Erdemli ilçelerinde yazlık aranırken, villa, müstakil, bahçe katı, site içi ve balkonlu olanlar tercih edildi.
sahibinden.com'un mart verilerine göre, kiralık yazlık ilanlarına ilgi, ocak ayına göre yüzde 120 artış gösterdi

İSTANBUL (AA) - e-ticaret platformu sahibinden.com'un mart ayı verilerine göre, kiralık yazlık ilanlarına ilgi, ocak ayına göre yüzde 120 arttı.

sahibinden.com'dan yapılan açıklamaya göre, mevsim bahardan yaza doğru ilerlerken, şehir hayatının yoğun temposundan uzaklaşıp yazın keyfini çıkarmak isteyenler için kiralık yazlık konut ilanları sahibinden.com’da en dikkati çeken başlıklar arasında yerini alıyor.

sahibinden.com'un mart ayı verilerine göre, kiralık yazlık ilanlarına ilgi ocak ayına göre yüzde 120 artış gösterdi.

Yılın ilk 3 ayında en çok Bodrum, Çeşme, Manavgat, Kuşadası ve Erdemli ilçelerinde yazlık aranırken, villa, müstakil, bahçe katı, site içi ve balkonlu olanlar tercih edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.