pendik escort bayan
ak

Sahibinden.com'da Gelinlik İlanları Arttı

30.06.2017 - 12:53, Güncelleme: 30.06.2017 - 12:53
 

Sahibinden.com'da Gelinlik İlanları Arttı

Düğün sezonunun başlamasıyla sahibinden.com'da satılık gelinlik ilanları arttı- İstanbul, Ankara ve İzmir’de gelinlikler internet üzerinden ortalama 500 TL’den satıldı

İSTANBUL (AA) - Düğün sezonunun başlamasıyla sahibinden.com'da satılık gelinlik ilanları arttı.sahibinden.com "İkinci El ve Sıfır Alışveriş" ana kategorisindeki "Evlilik & Düğün" kategorisine ait 2017 yılının ilk beş aylık verilerini açıkladı. Buna göre sitenin Evlilik & Düğün kategorisinde yer alan ilanların sayısı artarken ilanların yüzde 37,9’u İstanbul’dan verildi ve İstanbul, Ankara ve İzmir’de gelinlikler ortalama 500 TL’den satışa sunuldu. Damatlıklar ise İstanbul’da ortalama 300 TL’den, Ankara’da 275 TL’den, İzmir’de ise 145 TL’den alıcı buldu. Evlilik hazırlığı sürecinde ihtiyaç duyulabilecek evden eşyaya, giyimden küçük ev aletlerine kadar geniş bir yelpazenin yanı sıra sahibinden.com, "Ustalar ve Hizmetler" kategorisiyle de düğün hazırlığında olanların tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. İşin ustaları, "Ustalar ve Hizmetler" kategorisinde, düğün organizasyonundan catering ve pastaya, video & fotoğraf çekiminden müzik organizasyonuna kadar aranılan her türlü hizmeti kullanıcılarına sunuyor.
Düğün sezonunun başlamasıyla sahibinden.com'da satılık gelinlik ilanları arttı- İstanbul, Ankara ve İzmir’de gelinlikler internet üzerinden ortalama 500 TL’den satıldı

İSTANBUL (AA) - Düğün sezonunun başlamasıyla sahibinden.com'da satılık gelinlik ilanları arttı.

sahibinden.com "İkinci El ve Sıfır Alışveriş" ana kategorisindeki "Evlilik & Düğün" kategorisine ait 2017 yılının ilk beş aylık verilerini açıkladı.

Buna göre sitenin Evlilik & Düğün kategorisinde yer alan ilanların sayısı artarken ilanların yüzde 37,9’u İstanbul’dan verildi ve İstanbul, Ankara ve İzmir’de gelinlikler ortalama 500 TL’den satışa sunuldu. Damatlıklar ise İstanbul’da ortalama 300 TL’den, Ankara’da 275 TL’den, İzmir’de ise 145 TL’den alıcı buldu.

Evlilik hazırlığı sürecinde ihtiyaç duyulabilecek evden eşyaya, giyimden küçük ev aletlerine kadar geniş bir yelpazenin yanı sıra sahibinden.com, "Ustalar ve Hizmetler" kategorisiyle de düğün hazırlığında olanların tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. İşin ustaları, "Ustalar ve Hizmetler" kategorisinde, düğün organizasyonundan catering ve pastaya, video & fotoğraf çekiminden müzik organizasyonuna kadar aranılan her türlü hizmeti kullanıcılarına sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.