pendik escort bayan
ak

Sahibinden.com, Dev.akademi Programıyla Geleceğin Yıldızlarını Arıyor

28.08.2018 - 12:33, Güncelleme: 28.08.2018 - 12:33
 

Sahibinden.com, Dev.akademi Programıyla Geleceğin Yıldızlarını Arıyor

sahibinden.com, dev.akademi yazılım programıyla genç yetenekleri ağırlamaya hazırlanıyor- sahibinden.com'un bu yıl ikincisini düzenlediği program, üniversitelerin 4. sınıf öğrencilerine ve en çok 6 ay iş tecrübesi bulunan yetenekli mezunlara yazılım alanı

İSTANBUL (AA) - sahibinden.com, dev.akademi yazılım programıyla genç yetenekleri ağırlamaya hazırlanıyor. sahibinden.com'dan yapılan açıklamaya göre, Kasım 2017’den beri aynı zamanda Ar-Ge merkezi olan sahibinden.com’un bu yıl ikincisini düzenlediği program, üniversitelerin 4. sınıf öğrencilerine ve en çok 6 ay iş tecrübesi bulunan yetenekli mezunlara yazılım alanında eşsiz bir deneyim fırsatı sunuyor. Genç yeteneklerin sınırlı bir zaman içinde kendilerine verilen görevleri yerine getirerek yeteneklerini ortaya koydukları bir kariyer geliştirme programı olan dev.akademi’ye katılmak isteyen adaylar, 30 Eylül'e kadar devakademi.sahibinden.com sitesi üzerinden başvuruda bulunabilecek. Başvuru sonrası yapılacak testte yeterli puan alan 30 kişi, 20 Ekim'de gerçekleştirilecek yazılım maratonuna katılma şansını yakalayacak. dev.akademi yazılım maratonuna katılan adaylardan süreç sonunda başarılı olan 10 genç yetenek, sahibinden.com ailesine katılmaya hak kazanacak ve ilk 5 yetenek para ödülü ile ödüllendirilecek.
sahibinden.com, dev.akademi yazılım programıyla genç yetenekleri ağırlamaya hazırlanıyor- sahibinden.com'un bu yıl ikincisini düzenlediği program, üniversitelerin 4. sınıf öğrencilerine ve en çok 6 ay iş tecrübesi bulunan yetenekli mezunlara yazılım alanı

İSTANBUL (AA) - sahibinden.com, dev.akademi yazılım programıyla genç yetenekleri ağırlamaya hazırlanıyor.

sahibinden.com'dan yapılan açıklamaya göre, Kasım 2017’den beri aynı zamanda Ar-Ge merkezi olan sahibinden.com’un bu yıl ikincisini düzenlediği program, üniversitelerin 4. sınıf öğrencilerine ve en çok 6 ay iş tecrübesi bulunan yetenekli mezunlara yazılım alanında eşsiz bir deneyim fırsatı sunuyor.

Genç yeteneklerin sınırlı bir zaman içinde kendilerine verilen görevleri yerine getirerek yeteneklerini ortaya koydukları bir kariyer geliştirme programı olan dev.akademi’ye katılmak isteyen adaylar, 30 Eylül'e kadar devakademi.sahibinden.com sitesi üzerinden başvuruda bulunabilecek.

Başvuru sonrası yapılacak testte yeterli puan alan 30 kişi, 20 Ekim'de gerçekleştirilecek yazılım maratonuna katılma şansını yakalayacak. dev.akademi yazılım maratonuna katılan adaylardan süreç sonunda başarılı olan 10 genç yetenek, sahibinden.com ailesine katılmaya hak kazanacak ve ilk 5 yetenek para ödülü ile ödüllendirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.