pendik escort bayan
ak

Şahbaz Şerif'ten Yıldırım'a Tebrik

26.06.2018 - 23:13, Güncelleme: 26.06.2018 - 23:13
 

Şahbaz Şerif'ten Yıldırım'a Tebrik

Pakistan Pencab Eyaleti eski Başbakanı Şahbaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım'ı seçim sonuçları dolayısıyla tebrik etti

ANKARA (AA) - Pakistan Pencab Eyaleti eski Başbakanı Şahbaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım'ı seçim sonuçları dolayısıyla kutladı. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Binali Yıldırım, Pakistan Pencab Eyaleti eski Başbakanı ve PML-N Partisi Başkanı Şahbaz Şerif ile telefonda görüştü. Şerif, Yıldırım'a seçim sonuçlarından dolayı tebriklerini iletti. Görüşmede ayrıca, Pakistan'da 25 Temmuz'da yapılacak genel seçimlerin hayırlı olması temennisi dile getirilerek, iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da geliştirilmesine ilişkin irade teyit edildi.
Pakistan Pencab Eyaleti eski Başbakanı Şahbaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım'ı seçim sonuçları dolayısıyla tebrik etti

ANKARA (AA) - Pakistan Pencab Eyaleti eski Başbakanı Şahbaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım'ı seçim sonuçları dolayısıyla kutladı.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Binali Yıldırım, Pakistan Pencab Eyaleti eski Başbakanı ve PML-N Partisi Başkanı Şahbaz Şerif ile telefonda görüştü.

Şerif, Yıldırım'a seçim sonuçlarından dolayı tebriklerini iletti.

Görüşmede ayrıca, Pakistan'da 25 Temmuz'da yapılacak genel seçimlerin hayırlı olması temennisi dile getirilerek, iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da geliştirilmesine ilişkin irade teyit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.