pendik escort bayan
ak

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'ne Devam Ediliyor

11.12.2018 - 13:38, Güncelleme: 11.12.2018 - 13:38
 

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'ne Devam Ediliyor

KAYSERİ (AA) - Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabında 12. kata ulaşıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabında 12. kata ulaşıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in ifadesiyle 6 milyar lirası yatırımla Kayseri belediyecilik tarihinin en büyük projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaatlar yükselmeye devam ediyor.Açıklamada görüşlerine yer verilen Çelik, projenin beş bloktan oluşan ilk etap, birinci kısım inşaatının hız kesmeden devam ettiğini belirtti.Üç blokta 12. kata ulaşıldığını anlatan Çelik, şunları kaydetti:"Bir taraftan inşaatları tamamlamak için yoğun bir şekilde çalışırken diğer taraftan da ikinci etap için uzlaşma görüşmelerine devam ediyoruz. İlk etapta yüzde 96 gibi çok büyük bir oranda hak sahipleri ile uzlaşma sağladık. İkinci etapta da yüzde 94 oranında uzlaşma gerçekleşti. Böylesine yüksek oranda uzlaşmanın sağlanması hemşehrilerimizin bizlere olan güvenini gösteriyor. Sahabiye'nin Kayseri ve bölgemize yakışan bir proje olması ve belediyecilik tarihinin en büyük projesinin planlanandan daha önce hayata geçirilmesi için gece gündüz çalışıyoruz."
KAYSERİ (AA) - Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabında 12. kata ulaşıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabında 12. kata ulaşıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in ifadesiyle 6 milyar lirası yatırımla Kayseri belediyecilik tarihinin en büyük projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaatlar yükselmeye devam ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çelik, projenin beş bloktan oluşan ilk etap, birinci kısım inşaatının hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

Üç blokta 12. kata ulaşıldığını anlatan Çelik, şunları kaydetti:

"Bir taraftan inşaatları tamamlamak için yoğun bir şekilde çalışırken diğer taraftan da ikinci etap için uzlaşma görüşmelerine devam ediyoruz. İlk etapta yüzde 96 gibi çok büyük bir oranda hak sahipleri ile uzlaşma sağladık. İkinci etapta da yüzde 94 oranında uzlaşma gerçekleşti. Böylesine yüksek oranda uzlaşmanın sağlanması hemşehrilerimizin bizlere olan güvenini gösteriyor. Sahabiye'nin Kayseri ve bölgemize yakışan bir proje olması ve belediyecilik tarihinin en büyük projesinin planlanandan daha önce hayata geçirilmesi için gece gündüz çalışıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.