pendik escort bayan
ak

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi

20.05.2019 - 11:08, Güncelleme: 20.05.2019 - 11:08
 

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabında inşaat çalışmalarının devam...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabında inşaat çalışmalarının devam ettiği, ikinci etapta da tapu devir işlemlerinin başladığı bildirildi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, "Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ikinci uygulama etabı içerisinde bulunan ve Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Uzlaşma Ofisi'nde uzlaşma sözleşmesi imzalamış olan hak sahipleri, bu ay içinde Kocasinan Tapu Müdürlüğünce aranacak. Tapu müdürlüğüne davet edilecek olan hak sahiplerinin kendilerine verilen tarihlerde tapu devir işlemlerini yaptırmaları gerekiyor." ifadelerine yer verildi.Açıklamada, tapu devir işlemleri sırasında detaylı bilgi için Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı personellerinin de tapu müdürlüğünde hazır bulunacağı kaydedildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabında inşaat çalışmalarının devam...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabında inşaat çalışmalarının devam ettiği, ikinci etapta da tapu devir işlemlerinin başladığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, "Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ikinci uygulama etabı içerisinde bulunan ve Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Uzlaşma Ofisi'nde uzlaşma sözleşmesi imzalamış olan hak sahipleri, bu ay içinde Kocasinan Tapu Müdürlüğünce aranacak. Tapu müdürlüğüne davet edilecek olan hak sahiplerinin kendilerine verilen tarihlerde tapu devir işlemlerini yaptırmaları gerekiyor." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, tapu devir işlemleri sırasında detaylı bilgi için Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı personellerinin de tapu müdürlüğünde hazır bulunacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.