pendik escort bayan
ak

"Sağlıkta Dönüşümün İkinci Dönemi Başlayacak"

Yaşam 08.07.2017 - 13:58, Güncelleme: 08.07.2017 - 13:58
 

"Sağlıkta Dönüşümün İkinci Dönemi Başlayacak"

Sağlık Bakanı Akdağ: "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla sağlıkta dönüşümün ikinci döneminin, ikinci fazının stratejilerini çalışıyoruz. Çok yakın bir zamanda bunları kamuoyumuza da takdim edeceğiz"- "2017 ile başlayan 2023'e ka

ESKİŞEHİR (AA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla sağlıkta dönüşümün ikinci döneminin, ikinci fazının stratejilerini çalışıyoruz. Çok yakın bir zamanda bunları kamuoyumuza da takdim edeceğiz." dedi.Ankara'dan Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile Eskişehir'e gelen Akdağ'ı Eskişehir Garı'nda Vali Özdemir Çakacak, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Harun Karacan ve Emine Nur Günay ile diğer ilgililer karşıladı.Bakan Akdağ ve beraberindekiler daha sonra Eskişehir Valiliğine geçti. Valilik şeref defterini imzalayan Akdağ, burada yaptığı konuşmada, Eskişehir'in Türkiye'nin önemli kentlerinden olduğunu belirterek, adı eski olan kentin vizyonun geniş olduğunu söyledi.Sağlıkta Dönüşüm Programı'na başladıkları 2002 yılının sonundan itibaren sahada özel bir çalışma şekillerinin bulunduğunu anlatan Akdağ, şöyle konuştu:"Arkadaşlarımız hemen hemen girmedik hiçbir sağlık kuruluşu bırakmıyor. Geniş bir değerlendirme yapıyorlar. Bize 'İl Değerlendirme Raporu' hazırlıyorlar. Bugün bu raporu arkadaşlarımızla birlikte oturup genişçe tartışacağız. Yaklaşık 4 saatlik bir toplantı yapacağız. Çalışmaları bir iş takvimine bağlayıp valimize emanet ediyoruz. Bu çalışma bizim hızlı ilerlememizi sağlıyor. Arkadaşlarımız 'klima eksiklikleri tamamlanmalıdır'a varana kadar ayrıntıyla çalıştı. Sağlıkta Dönüşüm Programı ile Türkiye, sağlık hizmetleri çağ atladı."- "Fazla kilo, şişmanlık, hareketsizlik, sigara içme takip edilecek"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla sağlıkta dönüşümün ikinci döneminin, ikinci fazının stratejilerini çalıştıklarını dile getiren Bakan Akdağ, bunların çok yakın bir zamanda kamuoyuna takdim edileceğini bildirdi.Akdağ, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yeni dönemin farklı özellikleri var; birinci sağlık hizmetleri olan aile sağlık merkezlerini, aile hekimliklerimizi ciddi ölçüde geliştiriyoruz. Bu merkezlerimizi 'sağlıklı hayat merkezleri' dediğimiz yeni merkezler kurarak, bunlarla ilişkilendiriyoruz. Diyetisyenler, psikologlar, fizyoterapi uzmanları, egzersiz uzmanları, beden eğitim öğretmenleri, yetiştirilmiş hemşirelerle vatandaşlarımızdaki hastalık risk faktörlerini çok daha yakından takibe başlayacağız. Fazla kilo, şişmanlık, hareketsizlik, sigara içme gibi durumlar artık Sağlık Bakanlığımızın birinci basamak hekimleri ve sistemi tarafından çok yakından takip edilecek. Sağlık hizmetlerimiz, AK Parti döneminde süper lige çıkmıştır. 2017 ile başlayan 2023'e kadar devam edecek Sağlıkta Dönüşüm Programı'nın ikinci döneminde süper ligin şampiyonluğuna oynayan bir takım olacağız. Hedefimiz budur."Gelecekte, birkaç sene içerisinde Eskişehir'in Türkiye'nin bütün şehirlerinde olduğu gibi mükemmel hastanelere kavuşacağının altını çizen Recep Akdağ, Eskişehir'de bin yataklı şehir hastanesinin ve 600 yataklı Eskişehir Devlet Hastanesinin hizmete gireceğini kaydetti.
Sağlık Bakanı Akdağ: "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla sağlıkta dönüşümün ikinci döneminin, ikinci fazının stratejilerini çalışıyoruz. Çok yakın bir zamanda bunları kamuoyumuza da takdim edeceğiz"- "2017 ile başlayan 2023'e ka

ESKİŞEHİR (AA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla sağlıkta dönüşümün ikinci döneminin, ikinci fazının stratejilerini çalışıyoruz. Çok yakın bir zamanda bunları kamuoyumuza da takdim edeceğiz." dedi.

Ankara'dan Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile Eskişehir'e gelen Akdağ'ı Eskişehir Garı'nda Vali Özdemir Çakacak, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Harun Karacan ve Emine Nur Günay ile diğer ilgililer karşıladı.

Bakan Akdağ ve beraberindekiler daha sonra Eskişehir Valiliğine geçti. Valilik şeref defterini imzalayan Akdağ, burada yaptığı konuşmada, Eskişehir'in Türkiye'nin önemli kentlerinden olduğunu belirterek, adı eski olan kentin vizyonun geniş olduğunu söyledi.

Sağlıkta Dönüşüm Programı'na başladıkları 2002 yılının sonundan itibaren sahada özel bir çalışma şekillerinin bulunduğunu anlatan Akdağ, şöyle konuştu:

"Arkadaşlarımız hemen hemen girmedik hiçbir sağlık kuruluşu bırakmıyor. Geniş bir değerlendirme yapıyorlar. Bize 'İl Değerlendirme Raporu' hazırlıyorlar. Bugün bu raporu arkadaşlarımızla birlikte oturup genişçe tartışacağız. Yaklaşık 4 saatlik bir toplantı yapacağız. Çalışmaları bir iş takvimine bağlayıp valimize emanet ediyoruz. Bu çalışma bizim hızlı ilerlememizi sağlıyor. Arkadaşlarımız 'klima eksiklikleri tamamlanmalıdır'a varana kadar ayrıntıyla çalıştı. Sağlıkta Dönüşüm Programı ile Türkiye, sağlık hizmetleri çağ atladı."

- "Fazla kilo, şişmanlık, hareketsizlik, sigara içme takip edilecek"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla sağlıkta dönüşümün ikinci döneminin, ikinci fazının stratejilerini çalıştıklarını dile getiren Bakan Akdağ, bunların çok yakın bir zamanda kamuoyuna takdim edileceğini bildirdi.

Akdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yeni dönemin farklı özellikleri var; birinci sağlık hizmetleri olan aile sağlık merkezlerini, aile hekimliklerimizi ciddi ölçüde geliştiriyoruz. Bu merkezlerimizi 'sağlıklı hayat merkezleri' dediğimiz yeni merkezler kurarak, bunlarla ilişkilendiriyoruz. Diyetisyenler, psikologlar, fizyoterapi uzmanları, egzersiz uzmanları, beden eğitim öğretmenleri, yetiştirilmiş hemşirelerle vatandaşlarımızdaki hastalık risk faktörlerini çok daha yakından takibe başlayacağız. Fazla kilo, şişmanlık, hareketsizlik, sigara içme gibi durumlar artık Sağlık Bakanlığımızın birinci basamak hekimleri ve sistemi tarafından çok yakından takip edilecek. Sağlık hizmetlerimiz, AK Parti döneminde süper lige çıkmıştır. 2017 ile başlayan 2023'e kadar devam edecek Sağlıkta Dönüşüm Programı'nın ikinci döneminde süper ligin şampiyonluğuna oynayan bir takım olacağız. Hedefimiz budur."

Gelecekte, birkaç sene içerisinde Eskişehir'in Türkiye'nin bütün şehirlerinde olduğu gibi mükemmel hastanelere kavuşacağının altını çizen Recep Akdağ, Eskişehir'de bin yataklı şehir hastanesinin ve 600 yataklı Eskişehir Devlet Hastanesinin hizmete gireceğini kaydetti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.