pendik escort bayan
ak

Sağlık-Sen'den Döviz Bozdurmaya Destek

Spor 07.12.2016 - 18:43, Güncelleme: 07.12.2016 - 18:43
 

Sağlık-Sen'den Döviz Bozdurmaya Destek

SİVAS'ta Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlatılan dolar bozdurma kampanyasına destek vererek dövizlerini bozdurdu.

DHA - SİVAS'ta Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlatılan dolar bozdurma kampanyasına destek vererek dövizlerini bozdurdu.Kent meydanında toplanan Sağlık-Sen üyesi yaklaşık 20 kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlatılan döviz kampanyasına destek olmak amacıyla basın açıklaması düzenledi. Ellerinde 'Dövizini boz, oyunu boz', 'Türk Lirası'na sahip çık' yazılı dövizler taşıyan grup adına açıklama yapan Sağlık-Sen Sivas Şube Başkanı Efe Zileli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla dövizleri bozdurmak için meydanlara çıktıklarını belirterek, "Milletimizi mağlup edemeyen şer güçler şimdi ise döviz kurları üzerinden ülkemizin ekonomisi üstüne oyunlar oynamaya başlamışlardır. Bizler, bu milletin evlatları, gizli kardinal, CIA ajanı, Amerikan uşağı, terörist başı FETÖ ve haçlı zihniyetine teslim olmadık, olmayacağız. 15 Temmuz'da canımızı vererek kurtardığımız aziz vatanı bugün başta dolar olmak üzere tüm yabancı paralarımızı bozdurarak bir kez daha Sayın Cumhur reisimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğumuzu ve reisi asla yalnız bırakmayacağımızı, yeniden diriliş için bütün gücümüzle çalışacağımızı buradan alemi cihana duyuruyoruz" dedi. Açıklamanın ardından grup üyeleri PTT'ye giderek ellerinde bulunan dövizleri Türk Lirası'na çevirdi.Sivas'ta halkın yoğun talebi nedeniyle bazı döviz bürolarında Türk Lirası kalmadığı öğrenildi.- Sivas
SİVAS'ta Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlatılan dolar bozdurma kampanyasına destek vererek dövizlerini bozdurdu.

DHA - SİVAS'ta Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlatılan dolar bozdurma kampanyasına destek vererek dövizlerini bozdurdu.

Kent meydanında toplanan Sağlık-Sen üyesi yaklaşık 20 kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlatılan döviz kampanyasına destek olmak amacıyla basın açıklaması düzenledi. Ellerinde 'Dövizini boz, oyunu boz', 'Türk Lirası'na sahip çık' yazılı dövizler taşıyan grup adına açıklama yapan Sağlık-Sen Sivas Şube Başkanı Efe Zileli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla dövizleri bozdurmak için meydanlara çıktıklarını belirterek, "Milletimizi mağlup edemeyen şer güçler şimdi ise döviz kurları üzerinden ülkemizin ekonomisi üstüne oyunlar oynamaya başlamışlardır. Bizler, bu milletin evlatları, gizli kardinal, CIA ajanı, Amerikan uşağı, terörist başı FETÖ ve haçlı zihniyetine teslim olmadık, olmayacağız. 15 Temmuz'da canımızı vererek kurtardığımız aziz vatanı bugün başta dolar olmak üzere tüm yabancı paralarımızı bozdurarak bir kez daha Sayın Cumhur reisimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğumuzu ve reisi asla yalnız bırakmayacağımızı, yeniden diriliş için bütün gücümüzle çalışacağımızı buradan alemi cihana duyuruyoruz" dedi. Açıklamanın ardından grup üyeleri PTT'ye giderek ellerinde bulunan dövizleri Türk Lirası'na çevirdi.

Sivas'ta halkın yoğun talebi nedeniyle bazı döviz bürolarında Türk Lirası kalmadığı öğrenildi.

- Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.