pendik escort bayan
ak

Sağlık-sen Kırşehir Şubesi'ndeki İstifalar

23.01.2018 - 12:53, Güncelleme: 23.01.2018 - 12:53
 

Sağlık-sen Kırşehir Şubesi'ndeki İstifalar

KIRŞEHİR (AA) - Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkan Yardımcısı Yasin Yücesan, yönetimin yarısından fazlasının istifasını sunduğunu belirterek, acilen...

KIRŞEHİR (AA) - Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkan Yardımcısı Yasin Yücesan, yönetimin yarısından fazlasının istifasını sunduğunu belirterek, acilen olağanüstü genel kurula gidilmesi gerektiğini bildirdi.Yücesan, yaptığı yazılı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında açılan davada hapis cezası alan ve tahliye edilen şube başkanının, görevine devam etmek istemesi üzerine ocak ayı başında yönetimden istifa ettiklerini anımsattı.İstifa dilekçelerinin Genel Merkez tarafından sonuçlandırılmadığını ve mevcut başkanının görevine devam ettiğini aktaran Yücesan, şunları kaydetti:"Ne acıdır ki aradan geçen onca zamana rağmen bu kişi hala görevden alınmadığı gibi, istifa taleplerimiz de genel merkez tarafından neticelendirilmemiştir. Adeta bir kaos ortamı yaratarak FETÖ'den ceza alanlar birileri tarafından Kırşehir Sağlık Sen'in bitirilmesi pahasına korunmaktadır. Buradan Genel Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimize sesleniyorum, Kırşehir Şubesi yönetim kurulu üyelerinin ve sendika üyelerinin feryatlarını duymamazlığa devam edemeyiz. Çok acil köklü bir çözüm sağlanması lazım. Yönetimin yarısından fazlası istifalarını sunmuştur. Şartların oluşması nedeniyle acilen olağanüstü genel kurula gidilmelidir."
KIRŞEHİR (AA) - Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkan Yardımcısı Yasin Yücesan, yönetimin yarısından fazlasının istifasını sunduğunu belirterek, acilen...

KIRŞEHİR (AA) - Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkan Yardımcısı Yasin Yücesan, yönetimin yarısından fazlasının istifasını sunduğunu belirterek, acilen olağanüstü genel kurula gidilmesi gerektiğini bildirdi.

Yücesan, yaptığı yazılı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında açılan davada hapis cezası alan ve tahliye edilen şube başkanının, görevine devam etmek istemesi üzerine ocak ayı başında yönetimden istifa ettiklerini anımsattı.

İstifa dilekçelerinin Genel Merkez tarafından sonuçlandırılmadığını ve mevcut başkanının görevine devam ettiğini aktaran Yücesan, şunları kaydetti:

"Ne acıdır ki aradan geçen onca zamana rağmen bu kişi hala görevden alınmadığı gibi, istifa taleplerimiz de genel merkez tarafından neticelendirilmemiştir. Adeta bir kaos ortamı yaratarak FETÖ'den ceza alanlar birileri tarafından Kırşehir Sağlık Sen'in bitirilmesi pahasına korunmaktadır. Buradan Genel Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimize sesleniyorum, Kırşehir Şubesi yönetim kurulu üyelerinin ve sendika üyelerinin feryatlarını duymamazlığa devam edemeyiz. Çok acil köklü bir çözüm sağlanması lazım. Yönetimin yarısından fazlası istifalarını sunmuştur. Şartların oluşması nedeniyle acilen olağanüstü genel kurula gidilmelidir."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.