pendik escort bayan
ak

Sağlık-sen Genel Başkanı Memiş'ten Vali Gül'e Ziyaret

29.03.2017 - 17:28, Güncelleme: 29.03.2017 - 17:28
 

Sağlık-sen Genel Başkanı Memiş'ten Vali Gül'e Ziyaret

SİVAS (AA) - Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Sivas Valisi Davut Gül'ü makamında ziyaret etti. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Memiş,...

SİVAS (AA) - Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Sivas Valisi Davut Gül'ü makamında ziyaret etti. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Memiş, Vali Gül'ü ziyaret ederek, sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi.Vali Gül, bir süre önce Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ı Sivas'ta ağırladıklarını belirterek, "İlimiz sendikaları seviyor. İşçi ve işveren arasında bir köprü olan sendikaların önemli görevleri yerine getirdiğini düşünüyoruz. Çalışmalarınızda da başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.Memiş, bir dizi ziyaret için Sivas'ta bulunduğunu belirtti.
SİVAS (AA) - Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Sivas Valisi Davut Gül'ü makamında ziyaret etti. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Memiş,...

SİVAS (AA) - Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Sivas Valisi Davut Gül'ü makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Memiş, Vali Gül'ü ziyaret ederek, sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vali Gül, bir süre önce Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ı Sivas'ta ağırladıklarını belirterek, "İlimiz sendikaları seviyor. İşçi ve işveren arasında bir köprü olan sendikaların önemli görevleri yerine getirdiğini düşünüyoruz. Çalışmalarınızda da başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Memiş, bir dizi ziyaret için Sivas'ta bulunduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.