pendik escort bayan
ak

Sağlık Bakanı Demircan, Karaman'da:

05.10.2017 - 18:33, Güncelleme: 05.10.2017 - 18:33
 

Sağlık Bakanı Demircan, Karaman'da:

"Bu millet bu coğrafyayı, vatanını böldürmeyecek, bayrağını indirmeyecek, ezanını dindirmeyecek"

KARAMAN (AA) - Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Bu millet bu coğrafyayı, vatanını böldürmeyecek, bayrağını indirmeyecek ezanını dindirmeyecek" dedi.Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ömer Doğan'ın cenaze törenine katılan Demircan, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.Demircan, ziyarette yaptığı konuşmada, bu toprakların şehit kanlarıyla sulanarak vatan haline geldiğini söyledi. Bu toprakların dünyanın en değerli topraklarından olduğunu ifade eden Demircan, şöyle konuştu:"Milletimiz bu toprakların diyetini her zaman ödedi. Bundan sonra da elbette ödeyecektir. Bu millet bu coğrafyayı, vatanını böldürmeyecek, bayrağını indirmeyecek, ezanını dindirmeyecek. Kendisine karşı gelenlere, saldıranlara gereken cevabı verecek güçtedir. Milletimizin büyük vakarını, sabrını görünce, buna çok daha fazla milletimizin sarıldığını görünce, güvenimiz daha da artıyor. Milletimizin başı sağ olsun. Şehit kardeşimiz Ömer'e Allah rahmet eylesin, ailesine de Cenabıhak sabırlar ihsan eylesin."
"Bu millet bu coğrafyayı, vatanını böldürmeyecek, bayrağını indirmeyecek, ezanını dindirmeyecek"

KARAMAN (AA) - Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Bu millet bu coğrafyayı, vatanını böldürmeyecek, bayrağını indirmeyecek ezanını dindirmeyecek" dedi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ömer Doğan'ın cenaze törenine katılan Demircan, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Demircan, ziyarette yaptığı konuşmada, bu toprakların şehit kanlarıyla sulanarak vatan haline geldiğini söyledi.

Bu toprakların dünyanın en değerli topraklarından olduğunu ifade eden Demircan, şöyle konuştu:

"Milletimiz bu toprakların diyetini her zaman ödedi. Bundan sonra da elbette ödeyecektir. Bu millet bu coğrafyayı, vatanını böldürmeyecek, bayrağını indirmeyecek, ezanını dindirmeyecek. Kendisine karşı gelenlere, saldıranlara gereken cevabı verecek güçtedir. Milletimizin büyük vakarını, sabrını görünce, buna çok daha fazla milletimizin sarıldığını görünce, güvenimiz daha da artıyor. Milletimizin başı sağ olsun. Şehit kardeşimiz Ömer'e Allah rahmet eylesin, ailesine de Cenabıhak sabırlar ihsan eylesin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.